Menu

Regler for brug af HIF's logo m.m.

Hvidovre IF / Hvidovre Fodbold A/S' billedbank indeholder billeder og logoer til fri redaktionel brug i forbindelse med historier om/fra Hvidovre IF, fodboldafdelingen / Hvidovre Fodbold A/S. Vær opmærksom på, at billederne og logoet ikke må bruges kommercielt (det vil sige i annoncer eller brochurer på souvenirs og lignende).

Hvis du ønsker at anvende billeder eller motiver i kommerciel sammenhæng skal du skrive til hif@hif.dk. Logoet må ikke ændres i farver eller forvanskes, så det optræder anderledes end originalen. Undtaget er dog sort-hvid kopier.

Logoet må ikke bruges på sider på internettet (herunder Facebook og andre sociale medier) samt i pjecer, magasiner m.v. på en sådan måde, at det kan give indtryk af, at det er Hvidovre IF / Hvidovre Fodbold A/S, der står som ejer af siden eller afsender af informationen.

Hvidovre IF / Hvidovre Fodbold A/S forbeholder sig retten til at kræve logo og billeder fjernet for fremtidig publicering, hvis det skønnes anvendt i strid med Hvidovre IF's / Hvidovre Fodbold A/S' interesser eller skader disses anseelse.

Ved brug af billeder skal de bringes med tydelig kildeangivelse.

Link til logoer

Luk