Menu

Kvindesenior

Hvis du er på udkig efter et kvindeseniorhold med engagerede trænere og holdkammerater, der træner og spiller kampe for at vinde, men med masser af plads til fest, hygge og fodboldoplevelser, så er HIF Kvindesenior det perfekte sted for dig.

PÅ HIF Kvindesenior bliver du en del af vores fantastiske fællesskab. Vores klub værdsætter inklusion og mangfoldighed, så uanset din erfaring eller baggrund, er du velkommen hos os. På HIF Kvindesenior har vi også en række sociale arrangementer og aktiviteter, der styrker båndene mellem vores spillere. Fra holdmiddage til sociale arrangementer uden for banen er der altid noget at se frem til. Det er en fantastisk måde at opbygge stærke relationer og skabe minder væk fra banen.

Vi har stor fokus på, at det vigtigt at bevare glæden ved at spille fodbold, det sker bl.a. gennem udvikling af egne kompetencer og en åben dialog om egne forventninger om, hvordan træning hver tirsdag og torsdag samt kamp i weekenden, passer ind i en travl hverdag, med arbejde, studier, familie og venner.

Hvis du er klar til en ny fodboldrejse, er det på tide at tage springet og slutte dig til HIF Kvindesenior. Vi ser frem til at byde dig velkommen i Hvidovre IF og hjælpe dig med at skabe minder, der varer livet ud.

Lotte ☺️

Alle henvendelser vedrørende nye spiller til holdet, bedes rettet til holdleder Tomas Wellejus, via SMS på :24418822

 

Følg med på Instagram: 

Luk