Menu

Motionshold

I foråret 2017 startede vi et motionsfodboldhold i Hvidovre IF. Dengang vi 10-12 stykker - nu har vi en bruttotrup på omkring 80 aktive. Der kommer løbende nye til - nogle kommer enkeltvis, andre kommer et par stykker sammen og nogle hiver kammerater og kolleger med.

Aldersmæssigt er vi pt. fra 18 til 60 år - gennemsnitsalderen er omkring de 40. Alle kan være med op til et vist niveau. Er man for dygtig eller konkurrence-minded, så er der andre hold i klubben, som er mere velegnet. Vores holdet er for dem, hvor kondition og teknik måske ikke er, hvad den har været. Eller hvor man bare har spillet lidt fodbold før i tiden og gerne vil i gang igen.

Det er "fodbold uden benskinner" - man er selvfølgelig velkommen til at bruge dem, men vi passer på hinanden i nærkampene, og alligevel er der selvfølgelig masser af sved på panden. Man yder det, man har ben og luft til på dagen, og tonen mellem os er god og hyggelig.

Konceptet er, at man varmer lidt op hver især, og så spiller vi ellers kamp i halvanden time som regel på en halv 11-mandsbane til 7-mandsmål.

Hvis du vil vide mere, så kontakt Allan Petersen på ap@hif.dk eller tlf. 2022 8835.

Luk