Menu

Tilbud til medlemmerne

Vi kan nu via klubben tilbyde professionel vejledning inden for ernæring.

Adelaide Elise, aut. Klinisk diætist, bliver nu en del af sundhedsteamet i Hvidovre IF.

Adelaide blev uddannet i 2007 og har været ansat på Glostrup Hospital, Steno Diabetes Center og Hvidovre Hospital. På Hvidovre Hospital har Adelaide blandt andet stået for et forskningsprojekt om probiotikas, Colpermin og FODMAPs effekt på IBS patienter. Dertil har Adelaide også deltaget i forskning inden for diabetes og overvægt. Adelaide er også lokalt uddannet metakognitiv coach. Adelaide har også stor viden om operationer for overvægt samt vægttabsmedicin. Adelaide har stor interesse og viden inden for fodbold og er også tilknyttet Strudal football Academy.

Adelaide er medstifter og ejer af klinik gaudium www.klinikgaudium.dk og underviser på Fitness Institute på kostvejleder uddannelsen og hver fredag sidder hun i UN CITYs læge klinik.

Adelaide siger ”Min personlige motivation for at indgå i teamet er især ud fra at jeg selv har 3 børn, som alle spiller fodbold. Meget af min tid bruger jeg på sidelinjen og kan se på egne børn at uhensigtsmæssig kost- og søvn påvirker i den forkerte retning. Samtidig hører jeg en masse myter og gode råd fra sidelinjen.

Min store opgave ligger i at finde balancen i at optimere præstationen ud fra kost og livsstil og samtidig have fokus på livskvaliteten, og komme myter til livs.

Jeg har en naturlig interesse i ernæring for børn og unge i vækst. Jeg er særligt optaget af børn og unge, som dyrker elitesport, da sporten tilfører ekstra kompleksitet og gør det ekstra vigtigt, at sikre det rette indtag af mad og drikke.

Så at se på kalorier, makro- og mikronæringsstoffer vil være en del af vejledningen. Ved et insufficient indtag af mad, kan væksten påvirkes negativt, og der kan opstå mangel på vigtige næringsstoffer”

Som medlem af Hvidovre IF kan man booke tid til sig selv eller et familiemedlem hos Klinik Gaudium i Allerød.

Der kan bookes tid via dette link husk at bestille tiden i Hvidovre:

https://system.easypractice.net/book/velkommen-hos-diaetisten-dk?calendar=AnILfvWDxOEKfhs7ntuT

Du kan også ringe på telefon 61301001 her skal du bare oplyse at det er via HIF du skal bestille tid i klinikken.

  • Den første vejledning tager ca. 1 time vil bestå af en kropsanalyse og gennemgang af nuværende indtag og forslag til aktuelle ændringer.
  • Opfølgningerne vil ca. tage 25 minutter og bestå af kropsanalyse og opsamling fra sidste vejledning.

Priser til medlemmer af HIF.

Første konsultation: 700 kr

Opfølgende konsultation: 350 kr

Pakkeløsning 1.200 kr (spar 200 kr.) indeholder 1 førstevejledning og 2 opfølgninger).

  • Er du medlem af sygeforsikring danmark gives tilskud. Se deres tilskudsregler på sygesikring.dk (på pakkeløsning gives kun tilskud til 1 x)
  • Har man et BMI over 30 og har en privat sundhedsforsikring dækker de ofte hele beløbet.
Luk