Menu

Sponsor

I Hvidovre IF har vi et tilbud til alle - næsten uanset hvilket niveau, de ønsker at spille fodbold på.

Vi har drengehold og pigehold fra U6 til U19. Vi har "Pandabold" for de mindste, og vi har hold for veteraner og fodbold-fitnesskvinder.

Hvidovre IF har omkring 1600 aktive medlemmer - de yngste er 2 år, de ældste over 80. Mere end 200 af de aktive fodboldspillere er piger og kvinder.

De over 100 trænere og ledere gør dagligt en fantastisk indsats for at fastholde og udvikle et fodboldtilbud på et højt niveau.

Hvidovre IF blev i 2012 kåret både som "Årets Børnefodboldklub" og "Årets Breddeklub" i Danmark af DBU.

Vi ønsker at udvikle os som klub, så vi igen kan blive den bedste breddeklub samtidig med, at vi ønsker at være med til at præge dansk talentudvikling indenfor både drenge- og pigefodbold.

Vi har derfor behov for din støtte, så vi sammen kan opnå vores fælles mål.

Din måde at støtte os på er helt op til dig, det kan være som tøjsponsor, som en del af vores erhvervsnetværk, eller noget helt tredje.

Bliv en del af Hvidovre IF - Bliv Klubsponsor

En klubsponsoraftale med Hvidovre IF er en fremragende mulighed for at få synliggjort din virksomhed på en kreativ og positiv måde. Hvidovre IF står altid til rådighed, og vi vil til enhver tid bestræbe os på at finde den helt rigtige løsning til netop din virksomhed.

For at kunne give de bedste rammer og skabe det bedste grundlag for vores spillere og medlemmer, er der behov for din hjælp.

Jeres støtte går direkte til Hvidovre IFs amatørafdeling.

Vi deltager meget gerne i et personligt møde, hvor vi kan præsentere et spændende projekt og unikke muligheder for et frugtbart samarbejde.

Du har nu mulighed for at blive en vigtig partner i Hvidovre IF.

Kontakt kontoret for at høre mere om dine muligheder.

Tlf: 3678 1772
Mail: hif@hif.dk

Luk