Menu

HIF Kvinder imponerer med en 7-0 Sejr over BK Amalie på Kløvermarken

image
04. marts 2024 kl. 15:27

Lørdag den 2. marts 2024 var en mindeværdig dag på Kløvermarken, hvor HIF's kvindelige stjerner bragede igennem i en træningskamp mod BK Amalie.

Trods udfordrende vejrforhold med regn og tåge leverede HIF's kvinder en fantastisk præstation, hvor de satte deres præg på kampen fra start til slut. Allerede fem minutter inde i kampen sparkede Signe Mertins bolden i nettet fra imponerende 30 meters afstand med et brag af et langskud.

Midtbanen, anført af Ida Jensen, Aurelia Mølbjerg og Ida Sylvan, arbejdede utrætteligt med at erobre boldene fra modstanderne og sikre HIF's kontrol over spillet. Forsvaret, bestående af Maja Rasmussen, Malene Bennetzen, Nicoline Malling og Josefine Unkerskov, viste deres kompetence, når de blev udfordret af BK Amalie's angreb.

Mens forsvaret holdt styr på tingene, var angrebet i fuld gang med at dominere. Den altid driblingsstærke Anna Leisner brød igennem BK Amalies forsvar og scorede to mål, mens den iskolde Nanne Meyer præsterede et hattrick med imponerende gennembrud. Siri Laksefoss var som altid på pletten ved hjørnespark og scorede med en flot first-timer.

Holdleder Tomas Wellejus kunne efter kampen kun være tilfreds med holdets præstation og fremhævede især den imponerende debutkamp for Sara Nansted, der leverede et godt indhop i forsvaret. Desuden var det en glæde at have anfører Lise Frem tilbage efter en langvarig skade, hun var virkelig savnet.

Luk