Menu

Formanden for HIF er trådt ind i Hvidovre Fodbold A/S bestyrelse

image
01. maj 2024 kl. 15:31

Samarbejdet mellen Hvidovre IF, fodboldafdelingen (moderklubben) og Hvidovre Fodbold A/S er super vigtigt. Det er derfor glædeligt at formanden for Hvidovre IF, fodboldafdelingen - Jacob Kornerup - er trådt ind i Hvidovre Fodbold A/S bestyrelse.

Hvidovre Fodbold A/S bestyrelse styrker sig således med to nye medlemmer Jacob Kornerup og Bo Tue Knudsen, der begge har brede kommercielle og sportslige kompetencer fra både erhvervslivet og fodboldverdenen. 

Selskabets fokus er rettet mod et overordnet mål: At konsolidere og udvikle et forretningsmæssigt og sportsligt setup der kan underbygge ambitionen om at være et top 18 hold i Danmark, tæt forbundet og understøttet af et stærkt ungdoms udviklingsmiljø, der ønskes knyttet endnu tættere til selskabet i samarbejde med moderklubben.

Hvidovre Fodbold A/S byder Jacob og Bo velkommen som medlemmer af Hvidovre Fodbold A/S bestyrelse. Det meddeles endvidere at Teddy Hebo Larsen har valgt at træde ud af bestyrelsen. Bestyrelsen takker Teddy Hebo Larsen for hans indsats.

På vegne af bestyrelsen i Hvidovre Fodbold A/S
Lars Cramer-Larsen, Formand 

...

Hvidovre Idrætsforening (HIF) består i dag af en hovedbestyrelse og to afdelinger, hhv. Hvidovre Idrætsforening, håndboldafdelingen og Hvidovre Idrætsforening, fodboldafdelingen.

Hvidovre Fodbold A/S (HFAS) er et selvstændigt selskab, der er etableret for at drive den professionelle fodbold - for nuværende Superligaholdet.

HIF, fodboldafdelingen (moderklubben) og HFAS har hver sin selvstændig bestyrelse.

Luk