Menu

OM HVIDOVRE IF

Hvidovre Idrætsforening (HIF) er stiftet den 15. oktober 1925.

Hvidovre Idrætsforening består i dag af en håndbold- og en fodboldafdeling, som drives særskilt. De to afdelinger udpeger repræsentanter til klubbens repræsentantskab, hvor foreningens hovedbestyrelse vælges.

Hvidovre Fodbold A/S (HFAS) er et selvstændigt aktieselskab, der blev stiftet den 19. november 1991 med det formål at drive den del af Hvidovre Idrætsforenings virksomhed, der vedrører elitefodbold. Idag hører førstesenior organisatorisk og sportsligt under HFAS. 

 

 

HIF og HFAS samlede formål er at fremme interessen for, udbrede kendskab til og opøve færdighed i fodboldspil.

Vi skal være flagskibet indenfor fodbold i Hvidovre kommune – være et attraktivt tilbud for elite- såvel som breddefodbold for spillere såvel som trænere, for senior såvel som ungdomsfodbold, for herre/drenge og kvinder/piger.

Målsætningen er at have

  • et herreseniorhold der ligge højest muligt i divisionerne (eller superligaen),
  • et herreseniorhold der skal agere bindeled mellem ungdom og seniorniveau. Skal spille på højeste mulige niveau – som minimum KS niveau,
  • en ungdomsafdeling der fokuserer på at udvikle spillere. Der skal være et elitetilbud hvor der spilles på højeste mulige niveau – som minimum B-Licens,
  • en kvinde afdeling der fokuserer på at udvikle spillere,
  • fokus på udvikling og fastholdelse gennem hele fødekæden samt
  • en fælles og stærk klubånd og –følelse.

Der er to primære afdelinger i HIF's fodboldafdeling:

  • En eliteafdeling bestående af førsteholdet i årgangene fra U13 til U19 samt talenttruppen, hvis spillere repræsenterer klubbens reservehold. HIF's eliteafdeling er tildelt B-licens af DBU.
  • En breddeafdeling som består af alle de øvrige hold fra Pandaholdet for de 2-4 årige til Grand Old Masters for spillere i 60'erne og 70'erne.

”Ingen er vigtigere eller større end holdet og klubben”

 

LÆS MERE:

Hvidovre IF, håndholdafdelingen

DBU's B-licens

HIF's hovedbestyrelse

Hvidovre Fodbold A/S