Menu

U14 PIGER (2008/09/10)

På U14 piger i Hvidovre IF er vi flere end 25 spillere, der spiller sammen på de to årgange 2007 og 2008. 

Vi træner og spiller kampe sammen, og ind i mellem spiller vi også stævner, hvor årgangene er delt op.
Det centrale på holdet er naturligvis fodbolden, hvor vi træner to gange om ugen og typisk spiller én kamp eller ét stævne hver anden weekend.
Det er oftest sjovest at vinde, men fokus er ikke på resultatet, men på udviklingen af holdet som enhed og udviklingen af de enkelte spillere.
Det sociale sammenhold, gensidig respekt og rummelighed blandt pigerne og lederne vægtes lige så højt som det fodboldmæssige, og det er vigtigt at alle piger føler sig som en del af holdet, uanset hvor de står rent fodboldmæssigt.

Vi spiller fodbold for at blive bedre til det, men også for at skabe unge mennesker, der kan fungere med de forskellige typer mennesker, de kommer til at møde gennem ungdommen, og ikke mindst for at lære pigerne, at alle er gode nok, uanset hvordan de spiller fodbold, ser ud, taler, løber osv. Vi har typisk 1-2 årlige stævner med overnatning i løbet af året. Derudover arrangeres der også sociale begivenheder, der ikke handler om fodbold.
Vi spillere hele året rundt, og alle træninger og kampe foregår udendørs, mens stævner om vinteren typisk er indendørs og udendørs om sommeren.

Ved spørgsmål til holdet, så kontakt holdleder Jan Vester (jan_vester@hotmail.com).

Luk