Menu

U19-cheftræneren underskriver 2-årig forlængelse

image
16. juni 2020 kl. 09:30

Frederik Borg forlænger sit ophold på Talentakademiet med 2 år

Talentakademiet fortsætter med at sprede gode nyheder. Denne gang er det nyheden om, at Frederik Borg har valgt at takke ja til at fortsætte sit trænervirke de næste 2 år i Hvidovre IF, som skaber glæde.
Klubben udtaler "Vi er glade for at Frederik har valgt at forlænge 2 år med os. Han er en dedikeret træner, som har haft en positiv udvikling siden han kom til klubben. Samtidig kender han spillestilen og hvilke værdier vi værdsætter på Talentakademiet".

 

Vi har spurgt Frederik om hans overvejelser bag forlængelsen:

Hvorfor har du valgt at forlænge med Hvidovre IF?
"Jeg har nu været i Hvidovre IF i de sidste fire år, og jeg er begyndt at holde af klubben og menneskerne omkring. Jeg har personligt udviklet mig ekstremt meget som træner, hvilket primært skyldes det miljø, som er blevet skabt. Det er alt fra trænere, spillere, ledere, holdledere, formand etc. som har været med til at sætte rammen for udviklingen. Derfor var Hvidovre IF også min førsteprioritet, og jeg er utrolig glad for at de gerne vil have mig gående de næste to år."

Hvad tiltaler dig ved U19-segmentet?
"Jeg kan godt lide at arbejde med unge mennesker og forsøge at præge deres syn på, hvordan fodbold skal opfattes. Samtidig skal de begynde at forstå, hvad der kræves af dem udenfor kridtstregerne for at de kan opnå deres målsætninger. Det er en svær øvelse og mange af spillerene går med store drømme. Det er mit job at vejlede dem bedst muligt på vej mod transitionen som seniorspiller og de valg som de står overfor.

Til sidst så skal jeg heldigvis primært skumme fløden af det kompetente arbejde, som mine trænerkollegaer har ydet på de yngre årgange, inden at jeg får fornøjelsen af spillerne."

NYHEDER
04. april kl. 13:06 Kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket