Menu

Talentakademiet på træningslejr i Holland.

image ... Tak til De Gamle Kæmper
28. april 2019 kl. 22:37

Traditionen tro tog talentakademiet på træningslejr i påsken, som led i det samlede udviklingskoncept. De seneste par år har akademiet valgt at alle hold – U13A, U14A, U15A, U16A, U17A og U19A – tager afsted sammen til samme destination. Dette for at styrke sammenholdet og kulturen i akademiet, mellem spillere, trænere på tværs af hold og årgange. Vi ser dette som et meget vigtigt element i udviklingen og i det samlede koncept.

Således drog i år 111 spillere og 23 trænere/ledere i år afsted til Odoorn, Holland. Der var stor fokus på hold og individuel træning og udvikling, ligesom der også var planlagt træningskampe for alle hold. De sociale relationer blev også dyrket; bl.a. ved at de ældre årgange trænede de yngre, men også med et stort antal andre aktiviteter end ”bare fodbold”.

Træningskampene blev spillet mod 3 forskellige hold i form af FC Emmen, DZOH Emmen, og S.V. Borger. Flere af kampene blev spillet på FC Emmen stadion, hvilket var en rigtig stor oplevelse. Kampene var generelt rigtig tætte og godt matchet i forhold til niveau og den sportslige udvikling. De resulterede i 1 sejr, 2 uafgjorte, og 2 nederlag.

Der skal lyde et KÆMPE TAK til ”De Gamle Kæmper” for støtten til turen.

NYHEDER
27. juni kl. 15:33 Sommerferie lukket
Klubben
21. juni kl. 20:43 Christoffer Tobias Nielsen er gået bort
Klubben
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
Klubben
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider