Menu

Talentakademiet ansætter ny M+

image
Frederik Borg
20. juli 2020 kl. 12:00
Oliver Korch vender tilbage til Talentakademiet

Manden som skal overtage M+ rollen, er en som tidligere har repræsenteret Hvidovres 1. hold og var med til at sikre oprykning til 1. division for 2 år siden. Oliver Korch har valgt at takke ja til tilbuddet fra Hvidovre IF, og det betyder samtidig at han stopper sin aktive karriere. Senest har Oliver tørnet ud for Brønshøj Boldklub i 2. division, men Oliver har også ungdomslandsholdskampe samt et dansk mesterskab med FCM på CV’et. Til stor glæde for Talentakademiet, har Oliver nu valgt skifte sig selv ud på den anden side af kridtstregen.

 

Hvorfor valgte du at takke ja til Hvidovre IF’s tilbud?

”Det kommer nok bag på mange, at jeg i en alder af 25 år vælger at lægge støvlerne på hylden. Det seneste års tid har jeg dog gået med en lille drøm i maven om at blive træner.
For cirka halvandet år siden, var jeg tilknyttet Talentakademiet i segmentet U16-U19, hvor jeg fik lov til at prøve kræfter med det at være træner. Efter at jeg skiftede til Brønshøj, kunne det desværre ikke hænge sammen med, at jeg forsatte som træner ved siden af. Lige siden den dag, kunne jeg mærke, at det ville være mit næste "kald" i livet.

Det at kunne være med til at forme børn og unge mennesker som fodboldspillere, og ikke mindst som personerne bag, tiltaler mig helt vildt. I min egen aktive karriere var jeg "talentet" alle talte om. Jeg glemte bare den vigtigste ting - nemlig at arbejde hårdt. Dette er en ting jeg vil tage med mig som træner. At den der arbejders hårdest og mest målrettet, når oftest også længst. Jeg glæder mig helt vildt til at møde alle spillerne og trænerne.”


Hvad tiltrækker dig ved Hvidovre IF?

”Jeg har selv spillet i Hvidovre over to omgange som aktiv. Når man har været en del af klubben en gang, kan man slet ikke slippe den igen, så da muligheden kom frem, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg skulle takke ja. Hvidovre er en kæmpe klub med stolte traditioner og der er et af hav unge spillere, som har været igennem ungdomsholdene og den dag i lever af at spille fodbold. At få mulighede for kunne være med til at få endnu flere unge drenges drøm til at gå i opfyldes, er jo en gave, og dette ser jeg utrolig meget frem til at være en del af.”

 

Klubben glæder sig til at følge Oliver

Oliver Korch har underskrevet en 2-årig aftale og vi glæder os til at se, hvordan Oliver kommer til at sætte sit præg på fremtidens målmænd i Hvidovre IF.

”Vi er sikre på, at Oliver kan være med til at gøre, både nuværende og kommende, målmænd endnu dygtigere. Oliver kommer med en tilgang om at ville lære fra sig og deler gerne ud af egne erfaringer. Samtidig kender han kulturen og det betyder, at han fra dag 1 kan være med til at påvirke og udvikle målmandsspillet.
Dertil kommer det at Oliver er meget læringsvillig, hvilket betyder han også kommer til at udvikle sig som målmandstræner. Det glæder vi os meget til at følge.”

NYHEDER
04. april kl. 13:06 Kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket