Menu

Ronny Bagge forlænger med Talentakademiet

image
Frederik Borg
11. juni 2020 kl. 11:21
Cheftræneren på U13 skal udvikle holdet de næste 3 år

Ronny Bagge forlænger sin trænergerning på Talentakademiet

Hvidovre IF fortsætter med at bringe gode nyheder. Denne gang er det U13-cheftræneren, Ronny Bagge, som har underskrevet en kontraktforlængelse. Ronny har valgt at takke ja til at fortsætte de næste 3 år på Talentakademiet, hvilket bringer stor glæde hos klubben:
"Ronny har udviklet sig meget de sidste 2,5 år, hvor han har været en del af Hvidovre IF og derfor er vi rigtig glade for, at han havde lyst til at forlænge sin kontrakt. Ronny har en essentiel rolle da han står for transitionen fra 8-mands til 11-mandsfodbold. Dette har vi tillid til at Ronny er den rette mand til at løse og gøre spillerne klar til fodboldspillet på en større bane." udtaler klubben.

 

"Det har været godt for mig"

Efter at have sat sin signatur på kontrakten var det en glad Ronny Bagge som udtalte sig: 

"Jeg har nu været i HIF i 2,5 år. Først som assistent på U14, dernæst som træner på U13 i en to ved en ledelse og det sidste halve år har jeg været cheftræner på U13. Det har været godt for mig, taget i betrækning at jeg kom fra breddeverden, hvor tilvænningen fra bredde til elite var et must."


Hvorfor har du valgt at forlænge med 3 år?

"Jeg har valgt at forlænge med 3 år af flere grunde. Det at få lov til at samarbejde med trænere i et elitemiljø, hvor jeg kan videreudvikle mig som træner og menneske og dertil vil jeg også gerne videreuddanne mig i forhold til min B-licens. Derudover er det daglige arbejde med truppen og målsætninger/KPI'er interessant. Til sidst er der arbejdet med den enkelte spiller og hans udvikling.
Jeg føler mig godt tilpas i dette HIF-miljø, takket være spillere, trænere og ledere."

 

Vi ser alle frem til at følge Ronny's og holdets udvikling gennem de næste år.

 

 

NYHEDER
04. april kl. 13:06 Kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket