Menu

Ny stærk træner duo på Hvidovre IF's U23 hold

image Foto: Martin Ladegaard - Cheftræner Thomas Laurenborg (A-trænerlicens)
25. juli 2019 kl. 04:37

Som beskrevet i Hvidovre Avis den 9. juli 2019, har Hvidovre IF fået en ny stærk træner duo til klubbens U23 hold. Læs også artiklen her.

...

Hvidovre IF har valgt at skifte ud på trænerposterne på klubbens U23 hold og har således pr. 1. juli 2019 tilknyttet A-licenstræner Thomas Laurenborg som cheftræner og Thomas Brundby som assistent træner. Klubben vi samtidig takke afgående cheftræner Christian Lundby, som har stået i spidsen for holdet de seneste halvandet år.

Hvidovre IF har – med talentchef Christian Grønbæk i spidsen – gennem de seneste år arbejdet hårdt og målrettet med at udvikle hele set-uppet omkring talentudviklingen i klubben. Det overordnede mål er naturligvis at udvikle spillere til klubbens eget førstehold.

"…Klubben har de seneste år lagt mange kræfter i at optimere ungdomstalentudviklingen og vi har rykket os rigtig meget. Udover at vi selv kan se det ude på træningsbanen, afspejles det også i den seneste licenstildeling, hvor klubben fik 2 stjerner, hvilket placerer os på en flot 19. plads blandt alle klubber i landet. Således indrangeres klubben som 6. bedste ud af 15 divisionshold for U17 og U19. Men vi har også set og mærket hvor svær overgangen fra ungdom til senior kan være. Det er både fysisk og psykisk en rigtig stor omvæltning og rigtig mange "knækker halsen". Denne overgang vil vi gerne se, om vi kan gøre bedre og her er klubbens U23 hold et meget vigtigt element", siger talentchef, Christian Grønbæk.

Den nye cheftræner glæder sig til at komme i gang med arbejdet:
”… Jeg glæder mig rigtigt meget til at vende tilbage til Hvidovre IF og til at være en del af det nye set-up på U23.

I de sidste 2 ½ år har jeg udefra set, hvor svært det er at få et U23/2. hold op at køre i Hvidovre IF. Jeg tror at en af årsagerne har været, at der har manglet en klar definition af, hvad det er man vil med holdet. Det har man arbejdet hårdt på sammen med Hvidovre Fodbold A/S (1. divisionsholdet) og klubben er nu klar til at sætte målrettet ind.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da Hvidovre IF kontakte mig og gav mig muligheden for at bidrage til udviklingen af vores dygtige talenter og selv skabe et U23 hold, som skal være attraktivt for de unge mennesker i 2650.

Det skal være den korteste vej til divisionsfodbold for de unge mennesker, som drømmer om det. Således skal de unge mennesker lære at begå sig på senior plan via klubbens U23 hold. Vi skal havde skabt et hold, hvor læring og spilleren er i fokus, og på samme tid hvor de føler sig set og hørt. Derfor skal der også være et tæt samarbejde med 1. divisionsholdet og her er allerede skabt en god dialog med cheftræner Per Frandsen.

Og så skal vi havde skabt en kultur i omklædningsrummet og på banen hvor alle træner og spiller af lyst og gir sig fuldt ud hver gang. Når det lykkes, kommer resultaterne af sig selv".

 

U23 holdet har første træning 22. juli 2019 kl. 16.30 og har man lyst til at være en del af det spændende projekt, så kontakt cheftræner Thomas Laurenborg (26713353) eller assistent træner Thomas Brundby (60193712).

 

Både Thomas Laurenborg og Thomas Brundby har en lang historik i Hvidovre IF og begge har Hvidovres DNA i blodet.  

Cheftræner Thomas Laurenborg arbejdede bl.a. som træner i Hvidovre IF ungdomselite i perioden 2012 til 2016. I 2016 tog han videre til Danmarksserieholdet i Avedøre IF for at prøver kræfter med trænergerningen på seniorniveau. I 2016 var han et kort smut i Lyngby BK. Det seneste år har Thomas Laurenborg været cheftræner for Skjold BK's Københavnerseriehold, som han mere eller mindre byggede op fra bunden.

Assistenttræner Thomas Brundby er tidligere spiller på klubbens førstehold. I 2015 vendte han tilbage til klubben og stod i spidsen for 2. senior i ca. to år. Dengang overtog og genrejste han holdet efter nedrykning til serie 1. Efterfølgende har Thomas Brundby været cheftræner for klubbens U16 talent hold, for her at få erfaring med talentudviklingen hos de unge.

NYHEDER
27. juni kl. 15:33 Sommerferie lukket
Klubben
21. juni kl. 20:43 Christoffer Tobias Nielsen er gået bort
Klubben
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
Klubben
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider