Menu

Michael Erlangsen stopper som M+

image
21. juni 2020 kl. 11:50

Michael Erlangsen stopper på Talentakademiet

I kølvandet på en masse positive historier omkring forlængelser samt ansættelser, så har vi denne gang en kedelig nyhed.
Michael Erlangsen har valgt at stoppe på Talentakademiet ved sæsonensudgang. Det er efter Michael tiltrådte for fire år siden og hvor han har været en stor del af udviklingen som klubben har været i gennem siden 2016.

Michael har gennem flere omgange været en del af Hvidovre IF og i alt er det blevet til ni år på Sollentuna Allé. Derfor fortjener Michael også en stor tak for det dygtige stykke arbejde, som er blevet lagt for dagen. Der er ingen som kan sætte en finger på Michaels engagement og kompetence når det kommer til udvikling af unge målmænd, som drømmer om at komme ind på stadion.

Tak for denne gang

Klubben udtaler "Michael har været med til at udvikle rollen M+, hvilket ikke var en rolle som før var blevet tænkt ind i. Han har derigennem været med til at beslutte, hvilke kompetencer som er essentielle for målmændende i Hvidovre IF. Det er en vigtig del af fodboldspillet at have dygtige målmænd, hvilket vi har været sikret med Michaels arbejde.

Vi vil gerne takke Michael for mange års tro tjeneste, og samtidig ønske Michael al held og lykke i fremtiden."

 

 

 

NYHEDER
04. april kl. 13:06 Kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket