Menu

Hvidovre IF fik sølv i U19 pokalturneringen 2019

image
02. juni 2019 kl. 12:39

Onsdag d. 29. maj 2019 spillede FC København - Hvidovre IF pokalfinale i Frederiksberg Idrætspark. Kampen endte desværre for Hvidovre IF 1-0 til FC København.

Hvidovre IF gik på banen optimistiske og fulde af tro på, at de kunne slå FCK og dermed levere en stor pokaloverraskelse. Met meste af første halvleg forløb dog mest på FCK præmisser og Hvidovres drenge havde det svært. Det var da også her at kampens afgørelse reelt faldt da Ahmed Daghim - som også har tre superligakampe på CV'et - scorede på et straffespark begået mod ham selv. I anden halvleg fik Hvidovre langt bedre fat og kampen var her helt lige. Hvidovre fik langsomt overtaget og fik sig også spillet frem til et antal halve og hele chancer for at udligne. Og ca. 10 minutter før tid kom den gyldne mulighed for udligningen, men desværre blev bolden sparket over mål fra tæt hold. Sensationen udeblev.

Naturligvis er det ærgerligt at tabe en fodboldkamp og særligt når det gælder en pokalfinale. Og sælfølgelig skal man være skuffet, når man var så tæt på at levere den store pokaloverraskelse… Alt andet ville være unaturligt og ikke i HIF DNA.

Når det er sagt, så må man sige, at U19 drengene fra HIF har leveret en meget flot og imponerende indsats hele vejen gennem turneringen. Holdet har under vejs slået bl.a. AB (divisionen) 3-1, FCN (Liga) 2-1, FC Helsingør (divisionen) 1-3. Kigger vi også på den netop udgivne rangering af talentmiljøer i Danmark, så har drengene slået FCN, som ligger nr. 2 på listen (med 4,5 stjerner) og så godt som spillet lige op med FCK, som ligger nr. 1 på listen (ligeledes med 4,5 stjerner). Så en indsats spillerne og HIF klart burde være stolte af. Det er ligeledes et rigtig godt billede af den positive udvikling, som klubbens talentmiljø og -arbejde har været igennem. Sidste år nåede holdet til "final four", som eneste divisionshold og i år nåede holdet til finalen. Så lad os se, om vi ikke kan tage det sidste skridt til næste år. Vi vil i hvert fald gære alt hvad vi kan.

Se billeder fra kampen her:

https://www.facebook.com/pg/DBUKobenhavn/photos/?tab=album&album_id=2605992672752327&ref=page_internal

 

NYHEDER
27. juni kl. 15:33 Sommerferie lukket
Klubben
21. juni kl. 20:43 Christoffer Tobias Nielsen er gået bort
Klubben
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
Klubben
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider