Menu

Danni Holgersen vender tilbage til Talentakademiet

image U14 fejrer sin turneringsejr i sommer 2019
Frederik Borg
28. maj 2020 kl. 12:00

Danni Holgersen gør comeback på U14

Der er kommet styr på trænerkabalen på U14. Til sommer tiltræder Danni Holgersen og bliver en del af U14-trænerteamet, hvilket klubben er yderst tilfredse med. Danni har før stået i spidsen for netop U14-årgangen i Hvidovre IF, men stoppede ved udgangen af 2019 af personlige årsager.
Heldigvis har Danni nu fået gnisten tilbage, hvilket kommer U14 til gode. Han skal derfor i samarbejde med den nuværende U14-cheftræner, Kasper Centervall, være med til at udvikle og gøre spillerne klar til U15.

Vi har spurgt Danni om hans overvejelser bag sit "comeback".

Hvorfor har du valgt at søge tilbage til Hvidovre IF?

"Efter en kort pause som træner i Hvidovre, så glæder jeg mig til at komme tilbage. Det bliver spændende at være med til at fortsætte den udvikling som klubben har været i de sidste fire år. En udvikling som jeg de første 3,5 år var en del af.
Da jeg valgte at søge tilbage til Hvidovre efter en pause, var det vigtigt for mig at det skulle være et sted, hvor jeg kunne være med til at præge tingene, men også et sted hvor jeg ser gode udviklingsmuligheder for mig selv."

Hvad ser du mest frem til?

"Det er et plus at komme til en klub, hvor jeg kender alle folk lige fra spillere til trænere og holdledere. Jeg glæder mig til at komme tilbage og fortsætte med at videreudvikle det gode ungdomsarbejde i Hvidovre."

 

Klubben ser positivt på tilgangen

Klubben udtaler i samme sekvens "Vi blev utroligt glade da vi hørte om Danni's interesse i at komme tilbage til Talentakademiet. Derfor var det en let beslutning af tilknytte Danni til U14-holdet, hvor han - grundet sin tidligere erfaringer - har stor ekspertise i netop dét segment."

Danni er allerede startet med forberedelserne til den nye sæson ved at være en del af U13-holdets træninger indtil de bliver U14 til sommer.

NYHEDER
04. april kl. 13:06 Kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket