Menu

Få gang i de gamle ben

image
Allan Petersen
10. maj 2017 kl. 22:09
Hvidovre IF starter motionsfodboldhold op for mænd, hvis ben er blevet lidt stive, hvor kilo- og kondital kunne se bedre ud – men hvor man gerne vil hygge sig lidt med fodbold med folk på ens eget niveau.

Du lægger måske ikke ”sukkerballer” som Jan Mølby længere, afslutter som Preben Elkjær eller dribler som Brian Laudrup. Ja, referencerne er ikke så nye, men er nok de spillere, der var aktive dengang, du selv syntes, at du lige manglede det sidste som ungdomsspiller for at få en stor karriere …

Senere indhentede virkeligheden, jobbet og familielivet dig, og det blev måske ikke til så meget fodbold mere. Men nu vil du gerne i gang igen. Eller du vil måske drosle lidt ned med turneringsfodbolden på veteranholdet eller supplere den med en gang uforpligtende leg med bolden en gang om ugen.

Det får du mulighed for nu. Hvidovre IF starter nemlig et motionshold op for mænd, hvor alle uanset niveau er velkomne.

”Målgruppen er primært mænd, som er plus 30, hvor formen måske ikke er den allerbedste, og hvor fokus er på motion og hygge. Men alle er velkomne – bare man er indstillet på, at vi spiller på et niveau, hvor der er plads til alle”, siger en af initiativtagerne og næstformand i Hvidovre IF Allan Petersen.

I første omgang bliver det helt simpelt, hvor man mødes, laver lidt opvarmning og deler to hold – og så er der selvfølgelig 3. halvleg, når man har tid og lyst til det. Hvis der senere er enighed om at lave lidt fodbold- og styrketræningsøvelser i relation til DBU’s ”Motionsfodbold for mænd”, kan der blive suppleret med det. Men det hele kommer til at fungere ud fra deltagernes ønsker og forudsætninger.

I første omgang kommer tilbuddet til at køre to forskellige ugedage, så man har mulighed for at deltage selv om man skulle være forhindret den ene dag om ugen. Det bliver i første omgang onsdage i lige uger og tirsdage i ulige uger begge dage kl. 19.00-20.00 – begyndende med onsdag den 17. maj. Stedet er banerne ved Avedøre skole, Frydenhøjstien 2, 2650 Hvidovre.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte de to initiativtagere Allan Petersen på ap@hif.dk eller Frank Paulsen på frank@sauerland-paulsen.dk, eller man kan gå ind på holdets Facebookside ’Motionsfodbold i HIF’, hvor man også kan tilmelde sig gruppen og melde sig til første træning.