Menu

2. senior i faste rammer

image
21. april 2015 kl. 10:08
Bestyrelsen i Hvidovre Idrætsforening, fodboldafdelingen har besluttet at drive sit KS-hold under seniorafdelingens cheftræner resten af foråret.

Bestyrelsen i Hvidovre Idrætsforening, fodboldafdelingen har besluttet at drive sit KS-hold under seniorafdelingens cheftræner resten af foråret. I en udtalelse fra bestyrelsen hedder det:

På baggrund af sidste weekends kamp mod Rønne fB må vi konstatere, at det på det nuværende grundlag ikke lader sig gøre udelukkende at drive KS-holdet som et hybridhold med spillere fra flere forskellige hold.

Vi må erkende, at det her og nu er en skrøbelig konstruktion. Den eneste mulige – og sikre – løsning resten af foråret er derfor at bygge en stamme op af spillere fra Hvidovre IF’s seniorafdeling. I resten af foråret vil KS-holdet blive ledet af den nuværende 3. seniortræner Thomas Brundby, der har en fortid som HIF-spiller og senest har været træner i Vallensbæk IF. Thomas Brundby har UEFA/DBU B-trænerlicens og er derfor fuldt kvalificeret til at træne et fodboldhold på KS-niveau.

I vores seniorafdeling har vi desuden flere spillere, som, vi vurderer, kan begå sig på KS-niveau. Det garanterer ikke, at vi med denne løsning redder livet i Københavnsserien, hvor der i denne sæson bliver ekstraordinært mange nedrykkere. Men vi kan garantere, at alle spillere vil være topmotiverede for at skabe gode resultater, og vi kan garantere, at vi til hver kamp kommer til at stille fuldt hold.

På den lange bane ser vi ikke situationen omkring klubbens 2. senior løst med den nuværende løsning.

NYHEDER
04. april kl. 13:06 Kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket