Menu

U16 Piger vandt rækken!

image Sådan ser et vinderhold ud i HIF...
Steven Wood
06. december 2021 kl. 23:19

Det har været et spændende år 2021 der trods Corona har budt på mange fantastiske sportslige præstationer. Meget fokus har været på HIF førstehold, som i skrivende stund har sluttet efteråret af med en flot 2. plads i turneringen samt en garanti for en top placering i top 6 når slutspillet går i gang i foråret.

Men også i moderklubben har der været mange sportslige succeser, som vi måske kommer til at glemme lidt i al fokussen på 1. holdet. Alt handler ikke om at vinde. Men det er nu engang rigtig fedt, når man gør... og endnu bedre, når man også kan løfte pokalen.

Vi bringer her den første i rækken af dejlige historier.

 

Torsdag den 11/11 spillede Hvidovre IFs U16 Piger deres udsatte række 1 kamp mod B1908. Og vandt 3-0!

Men først skulle de igennem en første halvleg med nerverne uden på tøjet. Der var en sejr på spil. Og en sejr skulle der til for at overtage førstepladsen i rækken. Trænerne var nervøse og pigerne ligeså. Spillet hang ikke helt sammen i de første 20 minutter. HIF-pigerne kan til gengæld kæmpe som gale, når spillet ikke kører og det gjorde de.
Efter ca. 25 minutter kunne pigerne pludselig spille fodbold igen, kom til flere chancer og efter Lunds sikre scoring til 1-0, begyndte forsvaret at spille bolde rundt, midtbanen satte flere gode angreb i gang og B1908 så trætte ud.
Anden halvleg var en fornøjelse at se på, pigerne spillede et-to, bevægede sig på banen og var hele tiden farlige når midtbanen sendte kanterne og angriberne af sted. 2-0 målet kom efter et hjørne, måske var det Amy og Ida, eller selvmål, men alle mål tæller.
3-0 målet blev scoret af LK efter en vild jagt og pres på målmanden, som vist blev overrasket af det vilde boldpres.

Trænerne kunne se tilbage på en anden halvleg, hvor meget af det de træner hver tirsdag og torsdag virkede. Hold da op hvor har spillerne rykket sig meget som hold, bare de sidste 4 måneder!
Det var svært at finde kampens spiller på en dag, hvor holdet bare stod sammen. Men kampens spiller blev alligevel Anna, der bare knoklede r.... ud af bukserne, spillede flot fodbold og løb ind i ca. 100 nærkampe, super kamp.

Tillykke til hele holdet, både dem der spillede dagens og dem der har været med i alle de hårde kampe, som gjorde det muligt at vi kunne fejre at turneringen blev vundet i dag.

Tak til de mange forældre som støttede holdet.

Hilsen to glade og stolte trænere

 

NYHEDER
27. juni kl. 15:33 Sommerferie lukket
Klubben
21. juni kl. 20:43 Christoffer Tobias Nielsen er gået bort
Klubben
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
Klubben
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider