Menu

U13/14-Piger: Futsal landsholdspiller inspirerer

image
29. november 2018 kl. 16:14

Efter mange træninger og kampe i efteråret havde vi for en aften valgt at flytte træningen ind i Hafnia Hallens lækre og inspirerende rammer. Stedet er meget booket om vinteren, men kan man finde ledige tider, kan det varmt anbefales, hvis man ønsker en træning i nye omgivelser, og ikke mindst en aften med tag over hovedet her i vinteren.

Det var dog ikke kun de fysiske rammer, der var nye og inspirerende. Vi var så heldige, at Emil Scott, som bl.a. spiller på det danske Futsal landshold havde tid og lyst til at stå for træningen. Til stor glæde for både piger og de faste trænere.

Vi har 2 hold i Futsal turneringen her i vinter, og derfor kunne Emil komme med gode input til spillet. Der blev øvet hurtige fødder og små tricks med bolden, og det er uden tvivl den træning, hvor der er lavet flest tunneller. Vi må nok erkende, at Emil stod for langt de fleste, også dem, hvor man ikke selv så det ske. Til stor jubel for dem som så på.

I Futsal turneringerne er vi kommet godt fra start, og har foreløbig 2 første pladser at forsvare. Forhåbentlig var denne aften med til at give pigerne endnu mere blod på tanden og endnu mere lyst til at lege med verdens bedste legetøj. Tak til Emil for god inspiration. 

NYHEDER
04. april kl. 13:06 Kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket