Menu

To U14-piger fra HIF blandt DBU’s udvalgte

image Jasmin Fashoo og Mathilde Vangsgaard
Allan Petersen
06. december 2015 kl. 23:26
Jasmin Fashoo og Mathilde Vangsgaard har bidt sig fast på DBU's talentcenter for U14-spilllere.

Hvidovre IF har gennem flere år haft en meget talentfuld årgang 2002-piger. To af pigerne Jasmin Fashoo og Mathilde Vangsgaard er belønnet for det hårde arbejde og deres talent med en plads på DBU’s U14-talentcenter for Sjælland Øst. Her har de været med gennem hele efteråret og er fortsat blandt de udvalgte, selv om truppen efterhånden bliver mindre og dermed mere skarp.

Vejen til DBU’s U14-talentcenter går først gennem udvælgelse fra egen klub, hvor HIF havde udvalgt fire piger. Dernæst havde DBU to benhårde udvælgelsesrunder, hvor antallet af talentfulde fodboldpiger blev reduceret fra 600 til 120. På Sjælland Øst er antallet af spillere gået fra lidt over 80 til 28 udvalgte.

Jasmin Fashoo er en af de allerdygtigste målpiger på Sjælland på denne årgang. Hun er noget, som stort ingen piger er, nemlig frygtløs og tør gå ud i nærkampene med modstanderne. Derudover er hun høj, hvilket er en mangelvare blandt målpiger i fodbold. Derudover har hun indlevelse i kampen, hun har mod og er reaktionsstærk, vurderer hendes trænere, og om Mathilde Vangsgaard lyder det:

Mathilde er en teknisk dygtig spiller med hurtighed, og hun er meget fremadrettet i sit spil. Hun har alle de parameter som DBU kræver: hurtighed, tekniske færdigheder med bolden, driblestærk og fodboldintelligent med sine dybdeløb og fremadrettede afleveringer.

De to piger har altid spillet i Hvidovre IF og er på klubbens U15-hold, der blev nummer to i efteråret i DBU Københavns række 1.

NYHEDER
27. juni kl. 15:33 Sommerferie lukket
Klubben
21. juni kl. 20:43 Christoffer Tobias Nielsen er gået bort
Klubben
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
Klubben
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider