Menu

Pigeraketten letter på onsdag

image På Pigeraketten kan man blandt andet prøve at spille med en bold i str. XL
Allan Petersen
11. august 2016 kl. 07:37
Der venter piger mellem 5 og 11 år en anderledes fodboldoplevelse med en masse sjove og spændende aktiviteter, når Pigeraketten letter fra Avedøre skole onsdag den 17. august. Alle piger er velkomne – også dem der ikke spiller fodbold.

Er du pige, og er du mellem 5 og 11 år? Så har du nu chancen for at komme med på en fantastisk rejse med Pigeraketten. Det eneste, du skal gøre, er at møde op på fodboldbanerne på Avedøre skole onsdag den 17. august. Og tag bare alle dine veninder fra skolen og fritidshjemmet med. I behøver ikke at tilmelde jer, og det er gratis. Raketten letter klokken 16.30. Det er en god idé at tage nogle gode sko på og tøj, man kan røre sig i.

Tilbuddet er for alle piger – både dem allerede spiller fodbold, men ikke mindst for dem, der ikke gør. Alle er velkomne, og alle kan være med. Det bliver nemlig ikke så meget fodbold i almindelig forstand, men aktiviteterne er en sjov blanding af lege og boldspil.

Der plejer at deltage mellem 50 og 100 piger i Hvidovres IF’s pigeraket. Mange af dem har ikke spillet fodbold før, men får interesse for det og begynder til fodbold.

”Vi har en Københavns største pigeafdelinger med omkring 180 aktive piger fra 6-18 år, og vi håber selvfølgelig, at flere piger får øjnene op for, at fodbold er en sjov og sund sport, og at vi har et godt tilbud til dem”, siger pigeafdelingsleder Allan Petersen.

NYHEDER
27. juni kl. 15:33 Sommerferie lukket
Klubben
21. juni kl. 20:43 Christoffer Tobias Nielsen er gået bort
Klubben
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
Klubben
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider