Menu

Ny U13-cheftræner

image
07. juli 2022 kl. 11:03
Muhammed Kara er ny mand på U13

Fra sommer 2022 har vi ansat Muhammed Kara som ny U13-cheftræner. Muhammed kommer fra Slagelse og har UEFA B-licens. 

Ungdomsudviklingstræner Casper Aamodt udtaler: 
U13-cheftræner-rollen er en utrolig vigtig rolle for os, da det er første rigtige år på Talentakademiet. Derfor er det vigtigt for os at vores U13-cheftræner både sportsligt er dygtig og menneskeligt har de rigtige værdier og den rigtige tilgang til arbejdet med de unge mennesker. Derfor er jeg utrolig glad for at det lykkedes at få lavet en aftale med Muhammed. Igennem vores samtaler, har jeg fået et rigtig godt indtryk af ham og med hans erfaringer, får vi også en træner ind som kan være med til at udvikle tingene. 

Muhammed har forud for sin ansættelse selv svaret på tre spørgsmål: 

Fortæl om dig selv

Jeg er 25 år og arbejder til daglig i bygma gruppen på hovedkontoret, som indkøbskoordinator.

Jeg har 6 års trænererfaring, hvoraf 2 af dem har været omkring u17 & u19 divisionen. Alle 6 år i Slagelse boldklub, senest som u13 træner. Tæller man min år med som fodboldspiller, har jeg været i Slagelse Boldklub i 17 år.

Hvorfor Hvidovre I.F ?

Fordi det ligesom Slagelse Boldklub er en traditionsrig klub, der har mange af de samme værdier, som jeg også har. Udover det, så er den klub, som jeg føler kan udvikle mig yderligere, så jeg en dag kan nå mine egne mål.

Så er det jo også et kæmpe plus, at de Hvidovre også spiller i rødt & blåt. ;-) 

Hvad ser jeg mest frem til ?

Jeg ser frem til nye bekendtskaber & udviklingen af en gruppe unge drenge, som jeg vil gøre mit bedste for, så jeg sikrer mig, at  de når deres mål i fodboldens verden. Resultatet af de timer, jeg kommer til at ligge i drengene, får jeg først at se om nogle år. Det glæder jeg mig til.

 

Velkommen til Hvidovre IF, Muhammed. 

Klubben
05. december kl. 13:40 Julegaver på HIF Shoppen!
Klubben
14. november kl. 13:55 Ny lækker Uhlsport Hoodie på Hifevent.dk
Klubben
09. november kl. 21:39 Hvem skal være 'Årets HIF'er' og 'Årets træner/leder' 2022
Klubben
09. november kl. 14:51 Æresmedlem, mangeårigt HIF-medlem og bestyrelsesmedlem i De Gamle Kæmper, Henning Hebo er gået bort