image Michael Christensen, foto: ukendt (arkiv.dk)
Lars Cramer-Larsen, Formand HIF Hovedbestyrelse. Jacob Kornerup,  Formand HIF Fodboldafdeling.
28. juni 2021 kl. 19:46
Vores klubikon og HIF æresmedlem Michael Christensen er onsdag den 24 juni sovet ind efter længere tids sygdom.
Det er med stor tristhed at vi må indstille os på at Michael Christensen ikke længere er blandt os. Det er som om vi i HIF-familien har mistet den storebror vi alle har set op til og støttet os til, både sportsligt og ledelsesmæssigt. Michael Christensen har om nogen været synonymet på det HIF vi alle sætter pris på.
Sættes der navn og ansigt på et menneske og en fodboldspiller som for altid vil være indbegrebet af et klubikon i HIF, er det ubetinget Michael Christensen. Fra ungdomsafdeling til divisionshold, fra ungdomslandshold til A-landshold, fra ungdomstræner til direktør og sidenhen bestyrelsesmedlem, har Michael Christensen altid været et stort og værdifuldt aktiv og inspiration for klubben.
På samme vis som HIF har bidraget til at gøre Michael Christensen til det menneske han var, har Michael Christensen vigtigst af alt med sit engagement og sin person,  aktivt bidraget til at gøre HIF til det vi er.
Æret være Michael Christensens minde.
Lars Cramer-Larsen,
Formand HIF Hovedbestyrelse.
Jacob Kornerup,
Formand HIF Fodboldafdeling.

Foto 1: Geert Nielsen (Arkiv.dk) - her

Foto 2: Ukendt (Arkiv.dk) - her

Foto 3: Kim Madsen (Arkiv.dk) - her

Foto 4: Bent K. Rasmussen (Arkiv.dk) - her

Foto 5: Ukendt (Arkiv.dk) - her

NYHEDER 04. august kl. 14:31
Opsigelse fra vores Ungdomsudviklingstræner Casper Aamodt Vi må desværre meddele at vores Ungdomsudviklingstræner Casper Aamodt har valgt at opsige sin stilling i Hvidovre IF fra den 1 september.
03. august kl. 11:11 Baneplan ( uge 32 - 41 )
07. juli kl. 11:03 Ny U13-cheftræner
27. juni kl. 15:33 Sommerferie lukket