Menu

Vinder af årets Uhlsport-pris

image Bestyrelsesmedlem Erik Petersen overrækker årets Uhlsport Pris til Morten Meyer.
18. maj 2021 kl. 15:11
Morten Meyer er blevet hædret med dette års Uhlsport pris

Hvidovre IF’s fodboldafdeling uddeler den årlige pris Uhlsport Prisen til en frivillig leder, der har gjort en særlig indsats i det forgangne år.

Her i denne uge, blev Morten Meyer - mangeårige træner for U-16 pigerne, overrasket til pigetræningen, hvor bestyrelsesmedlemmet Erik Petersen overrakte Pokal og blomster samt et medfølgende flot tøjgavekort fra Uhlsport. Morten fik sin DBU/UEFA C-licens sidste år via de mange DBU-kurser, som Hvidovre IF afholder.

 Her er billedet af et stolt U16 pigehold, som ledes af head coach Morten Meyer og teamet, Steven Wood, Mikael B. Andersen, Michael Weiss og Jacob H. Rasmussen.

Indstilling som årets HIF'er

Jeg vil gerne nominere træner for U16 piger Morten Meyer til Årets HIF’er 2020.

Morten har formået at fastholde og udvikle spillere fra årgang 2005+2006. Årgangene har tidligere været ramt af spillerstop og spillerafgang men via Mortens utrættelige arbejde er denne udvikling vendt de seneste par år. Herudover har han været en afgørende faktor (dog sammen med tidligere træner Bo Nielsen) for at sammenlægningen af de to årgange har været en kæmpesucces både på banen men i høj grad også socialt.

Mortens største bedrift som træner er helt klart hans evne til at udvikle spillere fra lavere niveau og gøre dem klar til at spille på A-Holdet. Det gør at holdet primært består af spillere fra 2650 og som alle har spillet i klubben i adskillige år. Vi er ikke i en position hvor der kommer spillere fra andre klubber. Holdet spiller dog lige op med modstandere som henter spillere fra andre klubber i deres lokalområde.

Mortens træning er altid veltilrettelagt og der er altid godt humør. Morten er også yderst vellidt og respekteret i trænergruppen og hos alle forældre.

 

Før Morten tiltrådte som pigetræner har drengeafdelingen også nydt godt af hans fantastiske engagement. Jeg har ikke styr på hvor mange år han har været i HIF, men det er MANGE år.

 

Morten opfylder alle kriterier for at modtage prisen. HIF er heldige at have en træner som Morten og han fortjener denne hyldest.

NYHEDER 04. april kl. 13:06
Kunsten i uge 14 Træn på kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket
NYHEDER
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider