Menu

Velkommen til Patrick – vores nye børneudviklingstræner

image Velkommen til Patrick
Thomas Runager
16. januar 2023 kl. 13:49

Velkommen til Patrick – vores nye børneudviklingstræner

Patrick har 13 års erfaring med fodboldtræning for børn og unge i alle aldre, samt alle de relevante uddannelser og licenser. De seneste 5 år har Patrick, udover gerningen som træner i Lyngby, på henholdsvis U11, U12, U13 og U15 og det sidste års tid i Hvidovre for U14 på akademiet, også begyndt at stifte bekendtskab med lederrollen. Lederrollen ligger naturligt for Patrick da han også har en bachelor i Sports Managent, med fokus på ledelse, kommunikation og events.

Patricks primære funktion som Børneudviklingstræner, er at evaluere og udvikle fodboldmiljøet i børneafdelingen. Optimere, udvikle og forbedre træningsmiljøet med henblik på at gøre det både sjovt og trygt for spillerne. Optimere og forbedre træningsmiljøet, ved at coache og vejlede trænerne i miljøerne. Patrick vil være til stede på banerne så meget som muligt. Både for at træne med børnene og for at være i dialog med trænere og ledere. Patrick vil naturligvis følge Hvidovre IF og DBU´s strategi for børnefodbold, men også sætte sit eget præg og gøre det på sin måde. På den måde vil vi fællesskab skabe Danmarks bedste børnefodbold miljø.

Husk at hvis i har spørgsmål til dagligdagen så kontakt de respektive årgangsansvarlige og holdledere. Hvis der er nogle spørgsmål til Patrick er i velkomne til at kontakte ham og vi skal afslutningsvis fortælle jer, at Patrick glæder sig til at komme i gang og til at møde jer alle sammen.