Menu

Hvem skal være "årets træner/leder 2021

image
Jacob Kornerup
15. november 2021 kl. 22:49

For et par år siden indførte vi "Årets træner/leder", der er en pris som vælges lokalt i afdelingerne – Børneakademiet (Jack), Ungdom & Senior (Lotte) og Talentakademiet (Christian).

Hvor "Årets HIF'er" gives til én som har gjort noget til gavn for hele klubben og vælges af bestyrelsen (ud fra nomineringer), så går "Årets træner/leder" til en træner/(hold)leder, som har gjort noget særligt for sit hold eller sin årgang. Alle foreningens medlemmer kan nominere til "Årets træner/leder" og det er så de tre afdelingsledere, som vælger lokalt.

Der er mange meninger om, hvad en god træner/(hold)leder er, hvorfor der ikke på forhånd er opsat en masse kriterier. Der er således frit spil til at nominere ud fra egne kriterier, så længe der blot argumenteres.

Send en mail til den afdelingsleder, som repræsenterer dig Jack Nilaus (Børn, U3-U12), Lotte Christiansen (Unge & senior, U13-GoM) og Christian Grønbæk (Talentakademiet, U13-U23):

  • Navn på person som indstiller
  • Navn på person som indstilles
  • Hvad den indstillede laver i klubben
  • Argumenter for hvorfor personen indstilles

Forslag skal være afdelingslederne i hænde senest tirsdag den 23. november 2021.

Prisen vil blive uddelt til årets træner/leder julefrokost den 26. November 2021.

 

"Årets træner/leder": Der er rigtig mange frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde i Hvidovre IF og som er med til at skabe rammerne for vores mange medlemmer. Uden jer er klubben intet. Det er både de synlige og dem, der optræder i kulissen. I gør alle en kæmpe forskel og bør alle anerkendes og hyldes. Jer som sikrer, at der altid er god kvalitetstræning til klubbens mange spillere; jer der sikrer, at tøjet er rent og kamptøjet pakket; jer som kører spillerne hver weekend og varmer te og kakao efter en kold træning; og jer der bare altid er der, når der er behov. I gør et uvurderligt stykke arbejde og Klubben skylder jer alle en kæmpe tak for den store indsats.

 

NYHEDER 04. april kl. 13:06
Kunsten i uge 14 Træn på kunsten i uge 14
Klubben
01. april kl. 15:22 Baneplan fra uge 15
NYHEDER
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
NYHEDER
03. februar kl. 11:28 Kontoret holder lukket
NYHEDER
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider