HIF følger DBU regler i ft. Coronareglerne

Luise Warming
19. maj 2021 kl. 09:47

Vi skriver til jer, da der igen i går er kommet nye restriktioner, og det glæder vi os over.

Vi har det sidste stykke tid været utrolig forsigtige, og det betød også at vi tidligere traf en beslutning fra bestyrelsens side om, at vi ikke ønskede tilskuere på trods af forsamlingsforbuddet blev lempet. Det gjorde vi både for at være forsigtige, og for at sikre at vi ikke var med til at sprede smitten. Endeligt var det også for at sikre at vores medlemmer og ikke mindst trænere/ledere ikke kom til at stå i en dårlig situation med for mange tilskuere.

Seneste melding fra DBU København i går er, at vi nu lukker endnu mere op, gældende fra på fredag d. 21. maj 2021. Dette betyder bl.a. at vi nu bliver muligt at forsamles op til 100 personer udendørs fx i forbindelse med en breddefodboldkamp. De 100 personer inkluderer alle omkring arrangementet, dvs. både spillere, udskiftere, trænere, dommere, ledere og tilskuere tæller med.

Bestyrelsen har således besluttet, at vi fra dags dato følger DBU’s retningslinjer 100%. Dette også for at sikre, at vi ikke har for mange modsatrettede meldinger. Vi gør opmærksom på, at vi har et fælles ansvar for at efterleve DBU retningslinjer og at det ikke er trænernes ansvar at sikre at forsamlingsforbuddet bliver overholdt. Vi håber at alle vil hjælpe til.

Vi vedlægger linket her – og det bliver selvfølgelig opdateret hurtigst muligt, når de nye retningslinjer bliver nedfældet.

Til sidst skal I have ros for at huske sprit, afstand og at I passer godt på hinanden! Det sætter vi stor pris på.

Spørgsmål i relation til vores håndtering af Corona-restriktionerne, så skal I fortsat henvende jer til afdelingslederne eller klubbens Corona-ansvarlige – Jacob & Luise.

NYHEDER 23. september kl. 11:17
Hvidovre IF støtter FODBOLDTRØJE FREDAG Imorgen fredag d. 24/09-2021