HIF CAMP sommer 2021

image HIF camp 2020
29. april 2021 kl. 10:49
Skal du med på sommerens bedste camp? så kan du læse mere her

Info om HIF Camp i sommerferien uge 31, 2. aug. 2021, 09:00 - 6. aug. 2021

Kære fodboldspiller

Hvidovre IF afvikler HIF Camp den sidste uge i skolernes sommerferie uge 31, både med fokus på udvikling af individuelle færdigheder, men også masser er spil og holdrelationelle færdigheder. I alt træning tilstræber i efter den rette matchning til spillerne.

HIF Camp er for drenge og piger, markspillere og målmænd. For årgangene fra 2014 til 2006

Hvis det viser sig at HIF Camp må aflyses grundet Covid-19 refunderes tilmeldingen.
Der vil i første omgang være 100 billetter til salg. I forlængelse af rekruttering af flere trænere vil vi åbne op for yderligere salg af billetter hvis det er muligt.
Prisen for deltagelse er 1199,- for 5 dage inklusiv Camp tøj, efter d.1/6 vil tilmeldingen være 1399,-

Billetten til HIF Camp købes via dette link: https://www.holdsport.dk/sports_schools/1502

Den fulde invitation ses i vedhæftede fil i denne mail og aktivitet på holdsport i uge 31. Heri ses også billeder af HIF Camp tøjet der medfølger.

Se evt. også mere på HIF Camp Facebook: https://www.facebook.com/HIFCampHvidovre/
_____________________________________________________________________________________

Kort info om HIF Camp:
I sommerferien (5 dage i uge 31) afvikler Hvidovre IF Camp på Hvidovre Stadion for drenge og piger i årgangene fra 2014 til 2006, for både markspillere og målmænd.

Mandag d.2/8 til onsdag d.6/8 – kl.9.00 til 14.00 (15.00) alle dage
Sted: Hvidovre Stadion, Hvidovrevej 311, 2650 Hvidovre.

Træningsfilosofi og struktur for HIF Camp med fokus på hvilket læringsniveau spillerne er på:
• Et træningsmiljø kendetegnet ved forventninger, glæde og tryghed, da disse værdier er essentielle for spillere i denne aldersgruppe.
• Et træningsmiljø, der søger at udvikle 4 kategorier: koordination, teknisk, taktisk og mentalt.
• Et træningsmiljø, der gennem en læringscyklus gennemgår de fundamentale tekniske og taktiske områder, ud fra en aldersrelateret metodik.
• Et træningsmiljø, der stiller udfordringer til hver spiller, så alle bliver mødt med passende krav.
• Et træningsmiljø, der ser hver spiller som et unikt individ og møder denne med en anerkendende tilgang.
• Et træningsmiljø, der er præget af sjov og trivsel.
• Et træningsmiljø, hvor spillerne tør lave fejl, for derigennem at dygtiggøre sig.
• Et træningsmiljø, hvor spillerne opsøger feedback fra trænere og de andre spillere.

Spørgsmål kan rettes til Børneakademileder Jack Nilaus på risbjerg@hif.dk

Med sportslig hilsen
Jack Nilaus
Hvidovre IF