Menu

HEBO FAMILIEN ÆRESMEDLEMMER AF HVIDOVRE IF (HIF)

image Tre stolte Hebo brødre – fra venstre Henning, Allan (Lasse) og Teddy.
Jacob Kornerup
09. november 2022 kl. 13:12

Til Hvidovre IFs hjemmekamp mod Vejle lørdag den 22. Oktober blev tre af klubbens helt store profiler hyldet og æret ved at tildele dem æresmedlemsskab af klubben. Dette blev gjort af formanden for Hvidovre IF Hovedforening, Lars Cramer Larsen.

Lars Cramer-Larsen sagde på dagen: ’Mange prægtige mennesker har været med til at gøre HIF til den specielle klub vi er. Nogle gange har det været hele familier. Mange husker endnu brødrene Svendsen, Ziegler-familien eller familien Madsen, der er legendariske. I kender sikkert også andre. Hver tid har sine profiler.

Men jeg vil vove den påstand, at ingen familie har betydet MERE for HIF end familien Hebo.

Tre medlemmer af familien står nu foran mig. Henning og Teddy for at modtage nålen og diplomet som æresmedlem i HIF. Allan blev æresmedlem i 2016, men fik aldrig sit diplom. Det skal han ha i dag.

Henning har været medlem af klubben siden 1948 (74 år), Allan (Lasse) siden 1950 (72 år) og Teddy siden 1960 (62 år). Lægger man disse år sammen, svarer det til, at de sammenlagt har været medlem af Hvidovre Idrætsforening i cirka 208 år. 

Alle tre brødre har været aktive fodboldspillere i HIF. Lasse var med på holdet, der blev danske mestre i 1966 og Teddy var med på det ynglingehold, der blev danske mestre i 1971.

Henning debuterede på førsteholdet i 1958 og har fungeret som aktiv leder siden 1961 og varetaget funktioner som revisor, kasserer og i perioden 1985 - 1991 var Henning formand for klubben. Henning varetager fortsat en regnskabsfunktion i HIFs amatørafdeling. Desuden er han medlem af bestyrelsen i støtteklubben, De Gamle Kæmper.

Efter en længere årrække som udlandsprofessionel fodboldspiller i Sverige og Østrig, og senere som træner for bl.a. AGF, Esbjerg, Ikast og B93 vendte Allan (Lasse) tilbage til HIF i 1992 som træner for Hvidovre U-19 hold. Lige siden har Lasse været aktivt engageret i en lang række funktioner i Hvidovre Fodbold, og er i dag Præsident for støtteklubben De Gamle Kæmper. Lasse blev allerede i 2016 udnævnt som æresmedlem af klubben. 

Teddy blev formand for Hvidovre Fodbold i forbindelse med Peter Schmeichels exit i 2002 og fungerede som formand i de følgende 6 år, hvorefter han pga. af omfattende rejseaktivitet i sit private job, overlod formandsposten til nu afdøde Martin Krogh-Jensen. Teddy fortsatte dog med at være tæt tilknyttet som rådgiver for den daglige ledelse af Hvidovre Fodbold - en rolle han fortsat aktivt er engageret i. 

 Jeg synes alle skal rejse sig og give dem en stor hånd. Det har de alle fortjent.’                  

 

Stemning fra Vejlekampen, som blev overværet af næsten 4.000 tilskuere

Tre stolte Hebo brødre – fra venstre Henning, Allan (Lasse) og Teddy. Den fjerde yderst til højre er Lars Cramer Larsen

 

Se også nyhedsbrev

Klubben 05. december kl. 13:40
Julegaver på HIF Shoppen!
Klubben
09. november kl. 21:39 Hvem skal være 'Årets HIF'er' og 'Årets træner/leder' 2022
Klubben
09. november kl. 14:51 Æresmedlem, mangeårigt HIF-medlem og bestyrelsesmedlem i De Gamle Kæmper, Henning Hebo er gået bort
Klubben
04. november kl. 13:12 Book din hjemme kamp før det er for sent
Talentakademi
21. oktober kl. 14:06 Det er med stor glæde at vi nu kan informere alle om vores nye Ungdomsudviklingstræner fra den 1 november. Det bliver Bjørne Rasmussen som kommer til