EKSTRA TRÆNINGSTILBUD FOR DRENGE & PIGER U8-U10

15. juli 2021 kl. 01:14
UGENTLIG EKSTRA TRÆNINGSTILBUD MED HVIDOVRE/FCK TRÆNINGSCENTER

Træning på HVIDOVRE/FCK TRÆNINGSCENTER er et godt kvalitetssupplement til træning i egen klub med en times ugentlig træning om torsdagen. Det er altså et ekstra tilbud til alle spillere i Hvidovre IF samt andre spillere i Hvidovre Kommune uanset klubtilhørsforhold.

Træningscenteret finder sted i Hvidovre med ansatte trænere fra FCK og Hvidovre IF. Træningen er for alle, både drenge og piger i aldersgruppen U8 til U10 fordelt på hold efter årgang og udvikling.

Træningstilbuddet er for alle, der gerne vil have et ekstra ugentligt kvalitets-træningstilbud. Træningen er tilrettelagt af uddannede trænere fra HIF og FCK med særligt fokus på udvikling ”FUNdamentale” færdigheder.

Tilbuddet består i første omgang af 10 træningspas, startende torsdag d. 12. August og løber frem til 14. oktober 2021.

Er du interesseret i deltagelse i HVIDOVRE/FCK TRÆNINGSCENTER eller vil du gerne hører mere, så se vedlagte foldere eller kontakt ansvarlig Jack Nilaus på risbjerg@hif.dk

- Informationsfolder - Hvidovre / FCK træningscenter

- Kalender - Hvidovre / FCK træningscenter

Du kan også tilmelde dig direkte her https://www.holdsport.dk/sports_schools/1596