Christoffer Tobias Nielsen er gået bort

image Bliiede fra Christoffer Tobias Nielsens fodboldprofil
21. juni 2022 kl. 20:43

Kære alle,

Det er med stor sorg og meget tungt hjerte, at vi må fortælle, at Christoffer Tobias Nielsen, HIF-medlem, bestyrelsesmedlem  og mangeårig træner i HIF søndag den 17. juni på tragisk vis er gået bort i en alder af blot 25 år.

Christoffer, i daglig tale kaldet Chris, har gennem årene været et kæmpe aktiv i HIF. Han har blandt andet været træner for Panda holdene, træner for årgangene fra U10 til U17, træner på HIF Camp, samt  målmandstræner. Derudover har han været ansvarlig for bolddrengene og maskotter til Divisionsholdets hjemmekampe, hjulpet til i boder og grillen og meget mere. Chris vil blive savnet.

Æret være Christoffers minde

Christoffer vil blive bisat tirsdag den 28. juni kl. 12:00 fra Vallensbæk Kirke, Kirkebakke alle 6, 2665 Vallensbæk (Vallensbæk Landsby). For de er af jer der måtte ønske at deltage i bisættelsen, mødes vi ude foran kirken kl. 11:45.

Klubben 05. december kl. 13:40
Julegaver på HIF Shoppen!
09. november kl. 21:39 Hvem skal være 'Årets HIF'er' og 'Årets træner/leder' 2022
09. november kl. 14:51 Æresmedlem, mangeårigt HIF-medlem og bestyrelsesmedlem i De Gamle Kæmper, Henning Hebo er gået bort
04. november kl. 13:12 Book din hjemme kamp før det er for sent
Talentakademi