Menu

Avedøre sogn lukker ned pga. for højt smittetal - træningen fortsætter

image
18. april 2021 kl. 20:41
Kære alle,
Som nogen nok har hørt/set, så er alle Avedøre faciliteter lukket ned grundet for højt smittetal. Vi fortsætter dog træningen og kontoret har brug 'den halve søndag' sammen med afdelingslederne på at koordinere og flytte rundt så I alle stadig kan træne - KÆMPE tak for indsatsen. I kan alle finde nød planen her: https://bredde.hif.dk/traenerhjoernet/baneplaner/
Der er endvidere sendt mail til alle medlemmer.
Det er udfordrende tider og vi gør, hvad vi kan for at imødegå alle ændringer, der løbende kommer.
...

Kære medlem,

 

Som mange nok har observeret hen over weekenden, så har man valgt at lukke Avedøre sogn ned i minimum en uge pga. for højt smittetal.

"Hvidovre Kommune er fra den 18. april 2021 forpligtet til at lukke for fysisk fremmøde på skoler og fritidstilbud i Avedøre Sogn, da sognet opfylder kriterierne for nedlukning. Det er Styrelsen for Patientsikkerhed, som har givet Hvidovre Kommune påbud om at iværksætte nedlukningen af Avedøre Sogn. Påbuddet ikke kan indbringes for anden myndighed".  

Det betyder desværre også, at alle udendørs boldbaner i Avedøre sogn bliver lukket ned i den næste uge. For Hvidovre IF vil det således have betydning for de hold, der fortsat skulle træne og spille kamp på bl.a. Avedøre Skole samt Avedøre Stadion – kunst og græs.

I udgangspunktet fortsætter vi i Hvidovre IF med at træne, under overholdelse af Corona restriktionerne, naturligvis. I forhold til nedlukningen af Avedøre Sogn, så må børn gerne gå i skole eller til en fritidsaktivitet uden for sognets grænser.

Kontoret er – sammen med afdelingslederne – i fuld gang med at rykke rundt på holdene, så alle forhåbentlig fortsat kan træne og spille kamp i næste uge, som planlagt. I udgangspunktet gælder græsbaneplanen, som I kan finde på foreningens hjemmeside her: https://bredde.hif.dk/traenerhjoernet/baneplaner/.

De påvirkede hold – hvor der vil være ændring til baneplanen – vil få direkte besked via afdelingslederne.

Det skal også indskærpes at der fortsat jf. DBU ikke må være tilskuere til kampene. Vi er med på, at der er kommet lempelser omkring tilskuere til de professionelle kampe, men vi opfordrer alle til at overholde DBU retningslinjer om ingen tilskuere til almindelige kampe.

Læs mere her: https://www.dbukoebenhavn.dk/nyheder/2021/april/bredde-og-elitefodbold-ingen-tilskuere-tilladt/

Der vil helt sikkert komme mange ændringer af retningslinjerne og dermed omkring træningstider mv. i løbet af foråret. Afdelingslederne og kontoret gør hvad de kan, for at holde jer alle orienteret så hurtigt som muligt. Har I spørgsmål så tag endelig fat i jeres trænere eller afdelingsleder.

 

Læs mere her:

www.hvidovre.dk: Avedøre Sogn lukker ned - Hvidovre Kommune

Facebook – 2650 Hvidovre: 2650 Hvidovre | Facebook

 

På bestyrelsens vegne

NYHEDER 27. juni kl. 15:33
Sommerferie lukket Sommerferie
Klubben
21. juni kl. 20:43 Christoffer Tobias Nielsen er gået bort
Klubben
31. marts kl. 12:34 HIF og FCK-træning til U7-U10
Klubben
03. februar kl. 10:43 Kontorets nye åbningstider
Talentakademi
28. december kl. 15:08 Ny U16-cheftræner