image Billede fra Henning Hebo blev æresmedlem 22. Oktober 2022
09. november 2022 kl. 14:51

Æresmedlem, mangeårigt HIF-medlem og bestyrelsesmedlem i De Gamle Kæmper, Henning Hebo er gået bort.

Kære alle,

Det er med stort vemod og meget tungt hjerte, at vi må fortælle, at Henning Hebo, HIF-æresmedlem, mangeårigt HIF-medlem og bestyrelsesmedlem i De Gamle Kæmper natten til onsdag den 9. november er sovet stille ind efter kort men aggressiv sygdom.

Henning har været medlem af klubben siden 1948. Henning debuterede på førsteholdet i 1958 og har fungeret som aktiv leder siden 1961 og varetaget funktioner i bestyrelsen som revisor, kasserer og i perioden 1985 - 1991 var Henning formand for klubben. Henning fortsatte til det sidste med at hjælpe klubben og han har således varetaget en regnskabsfunktion i HIFs amatørafdeling helt frem til udgangen af oktober. Desuden er han medlem af bestyrelsen i støtteklubben, De Gamle Kæmper. Henning var en stor profil, en kæmpe inspirator og en god ven – Henning vil blive savnet.

Æret være Hennings minde

På vegne af HIF Hovedbestyrelse, Hvidovre IF og Hvidovre Fodbold A/S

Teddy Hebo, formand HIF Hovedbestyrelse

Jacob Kornerup, formand HIF

Lars Cramer-Larsen, formand HFAS

Læs artikel da Henning blev æresmedlem her

Klubben 05. december kl. 13:40
Julegaver på HIF Shoppen!
09. november kl. 21:39 Hvem skal være 'Årets HIF'er' og 'Årets træner/leder' 2022
09. november kl. 14:51 Æresmedlem, mangeårigt HIF-medlem og bestyrelsesmedlem i De Gamle Kæmper, Henning Hebo er gået bort
04. november kl. 13:12 Book din hjemme kamp før det er for sent
Talentakademi