Årets julefrokost er AFLYST

24. november 2020 kl. 22:06

Kære alle trænere og ledere i HIF.

Årets julefrokost, som var planlagt til 27. november 2020 er desværre AFLYST.

Selvom det nok ikke kommer som den store overraskelse, så er det rigtig ærgerligt, at vi ikke traditionen tro kan samles og hygge med hinanden efter en lang og i år ganske særlig sæson. Men med regeringens forlængelse af Corona restriktionerne efter 22. november og helt almindelig sund fornuft og omtanke, så vil det naturligvis være ulovligt men også uansvarligt at afholde en større social forsamling som vores julefrokost.

Men I skal ikke snydes for en lille erkendtlighed som tak for jeres store og dedikerede indsats for klubben. Klubben vil gerne takke jer alle med en lille jule-/nytårs erkendtlighed og vi vender snarest tilbage hvornår og hvordan I kan afhente denne.

Aflysningen betyder også, at vi udskyder kåringen af "årets HIF'er" og "årets træner/leder". Det betyder også at I stadig kan nå at nominere nogle af jeres fantastiske kollegaer. Den nye deadline er 14. december 2020.

Det er jer og jeres utrættelige arbejde der gør HIF til noget unikt – tak for det!

NYHEDER 06. maj kl. 10:50
Græsbanerne ved Hvidovre stadion er fortsat lukket Opdateret d. 06-05-2021Græsbanerne ved Hvidovre stadion er fortsat lukket
04. maj kl. 13:33 Græsbanerne ved Hvidovre stadion lukket idag d. 04-05-2021
29. april kl. 10:49 HIF CAMP sommer 2021