Menu

Kæmpe udesejr for Hvidovre IF kvinder: 10-0 mod Hillerød

image
05. februar 2024 kl. 17:42

Hvidovre IF's kvindelige stjerner indledte vintersæsonen med et brag, som de knuste Hillerød med en overbevisende 10-0 sejr. Kampen var fra start præget af Hvidovres dominans, og resultatet var aldrig i tvivl.

Begivenhederne udspillede sig hurtigt, da Signe Mertins scorede det første mål allerede efter 7 minutter. Hvidovre fortsatte med at lægge et massivt pres på Hillerød, og det resulterede i yderligere scoringer fra stærke spillere som Aurelia Friis-Wandall Møbjerg, Astrid Ladegård-Mortensen, og ikke mindst Nanna Meyer, der imponerede med to fantastiske mål, hvoraf det ene inkluderede en tunnel gennem målmandens ben. Anna Leisner rundede dagen af med et imponerende hattrick.

Men dagens højdepunkt blev uden tvivl leveret af den dobbelte målscorer Siri Laksafoss, der, på et perfekt indlæg fra Anna Leisner, sendte boldene i nettet bag om støttebenet med en elegant hælspark.

Cheftræner Mikael Andersen var henrykt over holdets præstation og udtalte, "Det er en fantastisk start på vinterboldsæsonen. Jeg er især imponeret over, hvordan vores nye tilgange har integreret sig godt i vores spil. Et solidt forsvar, der holder vores aftaler, og 10 mål - det varmer altid. Alt i alt er trænergruppen meget stolte og glade for vores hold."

Hvidovre IF's kvinder har sat et markant præg på vinterbolden, og sejren mod Hillerød lover godt for en spændende sæson fremadrettet.

Luk