Menu

Årgang 2005 væltede Bornholm

image
19. juli 2017 kl. 15:33

35 unge fodboldspillere, seks trænere og fire forældre fra Hvidovre IF ramte i Kristi Himmelfartsferien Bornholm til en træningslejr. Her skulle der fokus på både de sportslige og ikke mindst de sociale aspekter af at være ungdomsspiller i HIF.

Lykkeligvis faldt turen sammen med årets hidtil varmeste weekend, og der var således perfekte forhold til både fodbold og ture til stranden.

”Vi blev taget godt imod af Rønne-klubberne Viking og RIK, ligesom vi blev taget godt imod af resten af øen. Turen bød også på et lidt overraskende møde med Hvidovres borgmester Helle Adelborg, som besøgte Allinge Røgeri samtidig med os”, fortæller træner Morten Meyer.

”Uden at dvæle alt for meget ved resultaterne i træningskampene mod Viking og RIK kan vi blot slå fast, at turen var en stor succes, og vi håber på at kunne gentage den næste år”, afslutter Morten.

Turen blev støttet af HIF’s støtteforening De Gamle Kæmper. Hvidovre IF er meget taknemmelige for den økonomiske støtte og det gode samarbejde, vi oplever med Kæmperne i hverdagen.

HIF HIF!

NYHEDER
23. september kl. 11:17 Hvidovre IF støtter FODBOLDTRØJE FREDAG
Klubben
18. september kl. 17:08 Hvidovre IF får penge for udviklingen af spillere
NYHEDER
09. september kl. 12:51 Kontoret holdet lukket pga sygdom
NYHEDER
07. september kl. 13:33 Team Arild