Menu

Guldalder-træning

Guldalder-træning

I Hvidovre IF starter eliteafdelingen med opdelingen mellem elite og bredde fra U13, men det er en absolut nødvendighed, at vi tager fat i spillernes udvikling inden. Derfor har vi Guldalder-træningen.

Det er individuel træning, som skal fremme spillerne tekniske færdigheder.

Træningen er planlagt og tilrettelagt af Hvidovre IF’s elitetrænere og det er T+ træner, Casper Aamodt, der er hovedansvarlig for træningen.

Træningen er et samarbejde mellem breddeafdelingen og eliteafdelingen, hvor vi, udover at dygtiggøre udvalgte spillere, også inspirere og sparre med breddetrænerne.

Træningen bruges ligeledes til at træne med spillerne fra vores samarbejdsklubber, hvorfor der vil kunne deltage spillere fra disse klubber.


 

Hvorfor Guldalder-træning?

Fordi der for enkelte spillere kan være behov for ekstra fodboldmæssig stimulering end den faste holdtræning. Fordi vi har brug for en kobling til overgangen fra bredde til elite, og en forståelse fra drengenes side for hvad det kræver at spille elitefodbold.


Hvem er det for?

Guldalder-træning er et ekstra tilbud til udvalgte spillere i årgangene U10-U12.

Spillerne bliver udvalgt gennem intern scouting med udgangspunkt i HIFs spillerudviklingsplan. I HIFs spillerudviklingsplan lægger vi vægt på 4 kriterier: Spilintelligens, attitude, teknik og speed. Ud fra disse vil spillerne både blive vurderet ud fra deres øjeblikkelige niveau, samt potentiale. Udover den interne scouting vil der ligeledes være en dialog med årgangens trænere.

Indbydelse til Guldalder-træning er ikke at sidestille med, at man er sikret en plads omkring fremtidige elitehold, som første gang udtages ved U13. Guldalder-træning afspejler blot behovet for en ekstra fodboldmæssig stimulans som følge af det øjeblikkelige niveau og/eller potentiale.

Hvilke krav stilles der til spillerne?

Guldalder-træning stiller store krav til spillernes mentale indgang til fodbold og fodboldtræning. Det forventes derfor, at når man møder op, er man parat og motiveret til at yde det der skal til for at dygtiggøre sig.

Der stilles forventning til, at spillerne tager ansvar for egen læring. Det betyder, at spillerne har ansvaret for, hvor meget og hvad de vil lære i løbet af træningen – ikke træneren/trænerne. Spillerne skal være klar til at fordybe sig i den specifikke detalje. Er man ikke parat eller umotiveret, kan man blive bedt om at holde tidlig fri fra træning, og ved gentagelse eller grove tilfælde kan invitationen til Guldalder-træning trækkes tilbage. Det er ligeledes et krav, at man passer sin daglige træning for at kunne deltage i Guldalder-træning.

Hvornår er det?

Træningen finder sted fredag kl. 16.00-17.00.

I sommerhalvåret på bane 2, ved Hvidovre Stadion.

I vinterhalvåret på kunst 2, ved Avedøre Stadion.

Hvem er trænerne?

Træningen planlægges og afholdes trænere fra klubbens eliteafdelingen.

Det er T+træner, Casper Aamodt, der er ansvarlig for træningen.

 

Har du spørgsmål vedrørende træningen, er du velkommen til at skrive til ham på casper_aamodt@hotmail.com.