Menu

Så er baneplanen for resten af efteråret endelig klar

image
Jacob Kornerup
15. oktober 2020 kl. 21:14

I år har været en særlig udfordring at få den samlede baneplan med kunst- tenniskunst- og haltider til at gå op i en højere enhed. Klubben har i år fået tildelt samme antal tider som sidste år, men der er reelt kommet et par hold mere, som skal dele om pladsen.

Vi har derfor valgt at fortsætte princippet om at en træningstid primært har 1 times varighed. Udgangspunktet har været at alle hold fra U11 drenge og U12 piger og op har rådighed over to træningspas på den store kunst. Vi har forsøgt at så mange hold som muligt har fået ½ bane pr. træningspas – men der vil være hold, som må deles om pladsen, for at få det hele til at gå op.

Der er fortsat et par ledige slots både på den store kunst og vores tildelte haltider. F.s.v.a. kunsten, så kan disse slots bl.a. benyttes, hvis et hold har behov for en ekstra træning en gang i mellem eller hvis ens træningstid – mod grundprincippet – skulle inddrages til afvikling af en kamp. Man kan booke disse via kontoret uge for uge.

Hovedreglen er fortsat, at der ikke må planlægges træningskampe i andres træningstider på hverdage. Grundet Corona er flere turneringer i år forlænget, ligesom nogle pokalkampe og reserveholdskampe stadig mangler at blive afviklet. Der kan således i efteråret forekomme enkelte kampe på hverdage, som vil komme til at karambolere med træningstiderne. Holdene vil blive informeret i god tid og der vil her være mulighed for at benytte de frie slots (som nævnt ovenfor) ved aftale med kontoret. Vi gør naturligvis, hvad vi kan, for at minimere disse "tvungne" hverdagskampe og håber på jeres forståelse.

På kunstbaneplanen kan også ses de tildelte tider i weekenderne, som kan benyttes til afvikling af ekstra træning og træningskampe. Banerne reserveres via kontoret når der er fundet en træningskampmodstander på mail hif@hif.dk

Skulle der være kommentarer eller bemærkninger til baneplanerne, bedes disse i første omgang rettet til afdelingslederne, som vil bringe dem videre.

Det er altid baneplanen på HIF hjemmeside, der er den gældende. Baneplanerne findes her.

 

Vi ønsker alle et godt træningsefterår.

Klubben 31. januar kl. 16:19
Generalforsamling 2021 blev gennemført trods Corona
NYHEDER
04. januar kl. 16:35 U16P: Nyhedsbrev December 2020
NYHEDER
23. november kl. 10:40 U16P Nyhedsbrev - November 2020
NYHEDER
04. november kl. 16:09 E-sport i Hvidovre IF
Klubben
15. oktober kl. 21:39 Hvem skal være 'Årets HIF'er 2020