Ny bestyrelse i HIF

image Lars J. Knudsen fortsætter som formand i HIF's bestyrelse.
Allan Petersen
26. januar 2016 kl. 11:07
Mange af folkene er de samme – men bestyrelsesposterne er ændret og skal styrke bestyrelsens arbejde.

HIF har på sin generalforsamling den 25. januar valgt ny bestyrelse. Flere af personerne er de samme, men bestyrelsesposterne er ændret.

Breddeformands- og eliteformandsposterne er blevet nedlagt. Til gengæld er der oprettet fire menige bestyrelsesposter.

Der er to primære formål med ændringen. For det første ønsker bestyrelsen at gøre op med den klare skillelinje mellem elite og bredde, som i hvert fald udefra ser ud til at eksistere. Fremover skal den sportslige sektor ses under et, og der skal fokuseres på et øget samarbejde på tværs af klubben.

For det andet ønsker bestyrelsen at styrke sit virke med to ekstra bestyrelsesposter og ved at sætte nogle flere kompetencer end de nuværende i spil.

Den nyvalgte bestyrelse består af:

·        Formand Lars J. Knudsen (valgt for et år)

·        Næstformand Erik Petersen (valgt for to år)

·        Kasserer Schott Jørgensen (valgt for to år)

·        Sekretær Mads B. Søndergaard (valgt for et år)

·        Bestyrelsesmedlem Allan Petersen (valgt for to år)

·        Bestyrelsesmedlem Henrik F. Nielsen (valgt for to år)

·        Bestyrelsesmedlem Søren Feddersen (valgt for et år)

·        Bestyrelsesmedlem Jacob Kornerup (valgt for et år)

De fire bestyrelsesmedlemmers opgaver bliver besluttet på bestyrelsens førstkommende, konstituerende møde.