Kontingentet stiger

Allan Petersen
26. januar 2016 kl. 11:31
Efter otte år uden stigning er det blevet nødvendigt med en justering af kontingentet.

HIF’s bestyrelse fik på 2016-generalforsamlingen opbakning til at hæve kontingentet. De fleste medlemmer kommer til at stige med 100 kroner halvårligt.

”Vi har nu i otte år kunnet holde kontingentet i ro. Det kan vi desværre ikke længere. Udgifterne har været stigende over de seneste år, og samtidig er en række tilskud blevet formindsket. Vi er derfor kommet ud af 2015 med et mærkbart underskud på vores drift. Så der har kun været to veje at gå: at skære ned på vores udgifter – og dermed på vores aktiviteter – eller at øge indtægtsgrundlaget”, siger formand Lars J. Knudsen og uddyber:

”Vi mener, at der er tale om en forsvarlig stigning. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med den kvalitet, vi mener, at vi leverer som klub med et højt aktivitetsniveau, velordnede forhold og ikke mindst trænere og ledere med højt niveau i forhold til træneruddannelse. Da klubben sidste satte kontingentet i vejret, mente nogle, at der ville ske en medlemsflugt. Det skete ikke, selv om stigningen dengang faktisk var en fordobling. Medlemmerne af HIF mener, at pris og kvalitet hænger sammen og vælger derfor HIF til. Det så vi dengang for otte år siden, og det er også, hvad jeg hører, når jeg færdes ude på banerne”, siger Lars J. Knudsen.

Mere for pengene

Nogle af de udgifter, som er steget i de seneste år, er blandt andet turneringstilmelding, beklædning, træneruddannelse, personaleomkostninger og administration ligesom turneringstilbuddene nu er udvidet fra en forårs-/efterårsturnering til også at omfatte en vinterturnering og futsal.

”Samtidig med kontingentstigningen vil HIF dog også styrke sit produkt. Som licensklub har vi en række meget veluddannede fodboldtrænere, som ved, hvordan man udvikler fodboldspillere – så det er sjovt at spille fodbold samtidig med, at ens potentiale bliver udfoldet bedst muligt. Dette høje vidensniveau skal i endnu højere grad bringes i spil – både blandt morgendagens ”HIF-stjerner” såvel som klubbens breddespillere – både piger og drenge. De skal i endnu højere grad mærke, at vi også er en licensklub”, siger HIF’s formand.

De yngste friholdes

Kontingentet for Pandaholdet, U5 og U6 stiger ikke, mens forhøjelsen bliver 200 kroner årligt for øvrige. Det bliver fremover muligt at betale for et år af gangen, men man kan også vælge at splitte betalingen op i 2 eller 12 rater, men hvor man så kommer til at betale lidt ekstra. Ratebetalingen bliver iværksat, når opkrævningssystemet bliver klar til det.

Ud over en kontingentstigning vil bestyrelsen også fokusere på nye indtægtsgivende aktiviteter, så klubben kan tage nye skridt i udviklingen.