Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

16. august 2016 kl. 15:26
HIF skal have valgt nye medlemmer til bestyrelsen. Derfor indkaldes til ekstraordinær generalforsamling.

I løbet af sommeren har bestyrelsesmedlemmerne næstformand Erik Petersen samt Jacob Kornerup, Henrik Frithiof og Søren Feddersen valgt at udtræde af bestyrelsen. Endvidere ønsker sekretær Mads Søndergaard at fratræde denne post, men genopstiller gerne til en af bestyrelsens menige poster, ligesom de øvrige bestyrelsesmedlemmer har meddelt, at de gerne genopstiller.

HIF's bestyrelse indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling med det formål at besætte bestyrelsens ledige poster.

Den ekstraordinære generalforsamling finder sted onsdag den 31. august 2016 kl. 19.00.

Siden bestyrelsens beslutning om den ekstraordinære generalforsamling er Hvidovres 1. hold nemlig avanceret i pokalturneringen og har trukket modstanderen Otterup. Den kamp afvikles den 30. august og er derfor sammenfaldende. Bestyrelsen har derfor valgt at rykke generalforsamlingen.

Se indkaldelse her

NYHEDER 06. april kl. 15:30
HIF Camp sommer 2020
22. marts kl. 11:53 Corona: Hvidovre IF retningslinjer
11. marts kl. 23:40 Corona: Hvidovre IF lukker ned frem til 13.april
25. oktober kl. 09:37 Frivillig til Euro2020?
15. oktober kl. 17:00 Hvem skal være 'Årets HIF'er 2019?