Hvidovre IF tilknytter Thomas Slosarich som klubkonsulent

image Foto: Martin Ladegaard (Slos har allerede været ud og kigge på træningerne...)
08. marts 2019 kl. 08:40

Hvidovre IF har valgt at tilknytte Thomas Slosarich (også kaldet Slos) som klubkonsulent. Formålet er at styrke udviklingen af såvel spillere og trænere på tværs af hele klubben. Behovet og mulighederne er mange; coaching / udvikling spillere og trænere, trænerkurser, træningslejre og -camps osv. Tilknytningen skal ses i lyset af ønsket om et styrkelse af det samlede udviklingsmiljø.

Den nye klubkonsulent glæder sig til at komme i gang med arbejdet:
”… Jeg synes, det er en rigtig spændende opgave og et meget vigtigt område at sætte fokus på. Kravene til bedre og mere inspirerende udviklingsmiljøer stiger hele tiden; fra både spillere og trænere, men også DBU. Dette tiltag ser jeg have fokus på hele klubben og ikke kun visse segmenter. Det synes jeg, er rigtig vigtigt og det passer super godt ind i Hvidovres mantra: ”Ingen elite uden bredde og ingen bredde uden elite” samt ”Together we Succeed”. Det glæder jeg mig meget til at kunne bidrage til.

Lige nu er der rigtig mange tanker og ideer, så en af de vigtigste opgaver her i starten er at få skabt et overblik sammen med akademicheferne og afdelingsledere. Det er jo vigtigt, at vi får prioriteret og sørge for at vi trækker i samme retning.

Derudover synes jeg da det er rigtig sjovt, at kunne vende tilbage til Hvidovre - som jo er min barndomsklub og klubben, hvor jeg trænede mit allerførste hold - og kunne bidrage til udviklingen”.

Thomas Slosarich har i mere end 10 år arbejdet som Talenttræner hos DBU. Herudover har han været talentchef i FC Roskilde og p.t. arbejder han som konsulent for Double Pass, tilknyttet deres USA-projekt. Han er derudover uddannet på højeste trænerniveau; UEFA Pro-licens.

Som spiller spillede han i Hvidovre IF fra han var knap 7 år og fik syv U19-landskampe, debuterede på Hvidovre Ifs førstehold og spillede senere for KB.