Hvem skal være "årets træner/leder 2020

15. oktober 2020 kl. 21:39

Sidste år indførte vi "Årets træner/leder" – DBU kalder det "Årets frivillige". Hvor "Årets HIF'er" gives til én som har gjort noget til gavn for hele klubben og vælges af bestyrelsen (ud fra nomineringer), så går "Årets træner/leder" til en træner/(hold)leder, som har gjort noget særligt for sit hold eller sin årgang. Alle foreningens medlemmer kan nominere til "Årets træner/leder" og det er det sportslige udvalg bestående af den sportslige ansvarlige og de tre afdelingsledere, som vælger.

Der er mange meninger om, hvad en god træner/(hold)leder er, hvorfor der ikke på forhånd er opsat en masse kriterier. Der er således frit spil til at nominere ud fra egne kriterier, så længe der blot argumenteres.

Send en mail til den afdelingsleder, som repræsenterer dig Jack Nilaus (Børn, U3-U12), Lotte Christiansen (Unge & senior, U13-GoM) og Christian Grønbæk (Talentakademiet, U13-U23):

• Navn på person som indstiller
  • Navn på person som indstilles
  • Hvad den indstillede laver i klubben
  • Argumenter for hvorfor personen indstilles

Forslag skal være afdelingslederne i hænde senest søndag den 10. november 2020.

Prisen vil blive uddelt til årets træner/leder julefrokost 2020.

"Årets træner/leder": Der er rigtig mange frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde i Hvidovre IF og som er med til at skabe rammerne for vores mange medlemmer. Uden jer er klubben intet. Det er både de synlige og dem, der optræder i kulissen. I gør alle en kæmpe forskel og bør alle anerkendes og hyldes. Jer som sikrer, at der altid er god kvalitetstræning til klubbens mange spillere; jer der sikrer, at tøjet er rent og kamptøjet pakket; jer som kører spillerne hver weekend og varmer te og kakao efter en kold træning; og jer der bare altid er der, når der er behov. I gør et uvurderligt stykke arbejde og Klubben skylder jer alle en kæmpe tak for den store indsats.

Udover "Årets træner/leder" kan der kan også indstilles til "Årets HIF'er", læs mere her. Og se historikken her.

Klubben 31. januar kl. 16:19
Generalforsamling 2021 blev gennemført trods Corona