Hvem skal være 'Årets HIF'er 2020

15. oktober 2020 kl. 21:39
Hvem har gjort en særlig stor indsats for HIF i 2020? Kom med din indstilling!

En af de vigtigste grundpiller i Hvidovre IF er de mange fantastiske frivillige trænere og ledere, som dagligt yder en kæmpe indsats for klubben og de mange spillere. Året 2020 har været et meget anderledes år præget af Corona og de mange restriktioner dette har medført. Men det har også bragt os tættere sammen og

Hvem synes du, har gjort en særlig stor indsats for HIF i 2020 og skal derfor have æren af titlen som Årets HIF'er 2020?

I 2019 gik hæderen til træner Kenny Jensen - se også her.

Du kan være med til at afgøre hvem som skal være 'Årets HIF'er' 2020, ved at indstille/nominere en eller flere kandidater. Kender du en, som passer på et eller flere af nedenstående kriterier, så send dit forslag til foreningens næstformand Luise Waming luisewarming@gmail.com med kort eller lang begrundelse.

Forslag skal være formanden i hænde senest tirsdag den 3. november 2020.

Ud fra indstillingerne udpeger bestyrelsen 'Årets HIF'er', som bliver kåret ved julefrokosten for trænere, ledere og øvrige frivillige.

Kriterierne for ’årets HIF’er’:

For at komme i betragtning som 'Årets HIF'er' skal man i årets løb have gjort en særlig og bemærkelsesværdig indsats for foreningen.

Nogle af kriterierne, der ligger til grund for kåringen, er:

• Et arbejde, som gavner mange i klubben (høj som lav).
  • En indsats, som har gjort en forskel i det daglige arbejde (en mærkbar forskel).
  • Har vist højt engagement og "drive", dvs. ønske om at udvikle klublivet i Hvidovre IF.
  • At man er præget af fairness, dvs. korrekthed, reel optræden og retfærdig (udvist troværdighed og pligtopfyldelse).
  • Haft glæde over at yde en ekstra indsats for klubben.
  • Er en god ambassadør for Hvidovre IF – fodbold.

Se tidligere modtagere her

”Prisen stammer helt tilbage fra tiden lige efter 2. verdenskrig og er tidligere kendt som Børge Zieglers mindepokal. Prisen tildeles en træner, leder eller medlem, som i årets løb har gjort en helt særlig og bemærkelsesværdig indsats for foreningen. Prisen er blevet uddelt i sin nuværende form siden 2002”.

Klubben 15. oktober kl. 21:39
Hvem skal være 'Årets HIF'er 2020 Hvem har gjort en særlig stor indsats for HIF i 2020? Kom med din indstilling!
15. oktober kl. 21:14 Så er baneplanen for resten af efteråret endelig klar
10. oktober kl. 18:31 Hvidovre IF skal være Årets lokale forening! Stem her!
Piger
06. september kl. 22:43 Nyhedsbrev for Kvindefodbold