Corona nyt - ingen 'normal' træning før 18. januar 2021

02. januar 2021 kl. 21:37
Se de opdaterede Corona retningslinjer under menuen "Corona"
Som de fleste nok har bemærket, har Folketingets partier og sundhedsmyndighederne kommet med nye retningslinjer, hvor mange af de nuværende restriktioner forlænges til og med søndag den 17. januar 2021. Det betyder også at Hvidovre If har valgt at holde lukket for de 'normale' fodbold aktiviteter.
Bestyrelsen og afdelingslederne er meget opmærksomme på, at det i princippet er tilladt at træne udendørs i grupper af maksimalt 10, inkl. træner. Men udover det sundhedsmæssige perspektiv, vil det være rigtig svært at styre i praksis for alle hold. Der er reelt kun plads til én gruppe a 10 personer pr. kvartbane, og man må ikke skifte gruppe, hverken som spiller eller træner. Det gør at vi ganske enkelt ikke har plads og trænere nok til alle.
Afdelingslederne arbejder på andre træningsalternativer, så vi stadig kan holde os fysisk aktive. Dette er vi nødt til at gøre afdelings- og holdvis, da forudsætningerne på de forskellige hold er meget forskellige. Jeres trænere vil tage fat i jer i løbet af næste uge for at aftale specifikt hvad dit/jeres hold gør.
Se de senest opdaterede Corona retningslinjer her: http://bredde.hif.dk/corona/
Klubben 10. januar kl. 16:23
HIF generalforsamling mandag 25. januar 2021 kl. 19.00 Generalforsamlingen vil i år blive afholdt virtuelt
04. januar kl. 16:35 U16P: Nyhedsbrev December 2020