Corona: Hvidovre IF retningslinjer

22. marts 2020 kl. 11:53

Kære alle

Som formanden tidligere har meddelt, bakker Hvidovre IF, fodboldafdelingen (moderklubben) 100% op om regeringens anbefalinger relateret til COVID-19. Der hersker ingen tvivl om, at vi alle må bakke op, hvis tiltagene skal virke. Det er derfor også vigtigt at vi alle forstår baggrunden og formålet med anbefalingerne.

Vi kan ikke stoppe COVID-19, men vi skal se, om vi sammen kan bryde smittekæderne og sænke tempoet, hvormed COVID-19 spredes. Dette for at sikre at vores sundhedssystem kan følge med.

Fælles for alle tiltag er HOLD AFSTAND MIN. 2 METER og UNDGÅ DIREKTE KONTAKT MED ANDRE. Dette gælder, uanset hvor mange det bliver anbefalet, at man må være i en forsamling.

Klubben har udarbejdet et sæt retningslinjer for træning, som er baseret på sundhedsstyrelsens anbefalinger - se mere her.

Vær opmærksom på, at Sundhedsstyrelsen løbende opdaterer sine retningslinjer.

Sundhedsstyrelsen: Beskyt dig selv og andre mod coronavirus/COVID-19

Sundhedsstyrelsens strategi