"Årets HIF'er 2019" er Kenny Jensen

image Kenny Jensen - Børneudviklingstræner i Hvidovre IF
Jacob Kornerup - Sportslig ansvarlig
24. november 2019 kl. 21:09

Hvidovre Idrætsforening, fodboldafdelingen har fundet årets HIF’er. Hæderen går i 2019 til Kenny Jensen, der er Børneudviklingstræner og træner i klubbens børneakademi.

"Årets HIF'er er som en slags Duracell batteri, han bliver bare ved og ved og ved, uge efter uge, år efter år. Man fristes også til at sige, generation efter generation efter generation, da vi nu også har hans 3 dreng i klubben.
Det særlige ved denne træner er, at han ikke kører i samme rille, for hver gang han har været træner. Han er nysgerrig efter ny viden. Han er reflekterende og formår at tage læringen fra DBU kurser til sig og tilpasse det til HIF regi. Han udvikler sig selv og han udvikler sine omgivelser. Han formår ikke alene at udvikle på sin egen årgang, men bidrager aktivt på hele Børneakademiet og i særlig grad på årgangene U10/U11U12.
Kenny Jensen er hårdt arbejdende, klogt arbejdende og så siger han ALDRIG nej til at give en hjælpende hånd i klubben. Kenny Jensen er et trænertalent. Et trænertalent som er til stor gavn for hele Hvidovre IF! For 5 år siden var Kenny en af de eneste trænere, som kunne se visionerne i at tænke og handle anderledes i forhold til afdelingen. Det var at træne og handle efter en række principper med fokus på udvikling, udfordring, tryghed, anerkendelse, matchning og ”det er børnene der går til fodbold”. Det ser vi frugterne af nu".

Prisen stammer helt tilbage fra tiden lige efter 2. verdenskrig og kendes også som Børge Zieglers mindepokal. Prisen tildeles en træner, leder eller medlem, som i årets løb har gjort en helt særlig og bemærkelsesværdig indsats for foreningen. Prisen er blevet uddelt i sin nuværende form siden 2002.

Se tidligere modtagere