Menu

Hvidovre IF-trænere på skolebænken igen igen, på C1 og C2

image
03. september 2019 kl. 20:23

Hvidovre IF trænere på skolebænken igen igen på C1 og C2

Over vinteren har 40 Hvidovre IF trænere været på DBU trænerkursus arrangeret af Hvidovre IF. Der var tale om første del af DBU’s børne- og ungdomstræneruddannelse kaldet C1 med DBU rådgivere Dan Rasmussen/Mikkel Pedersen og efterfølgende nu også C2 med Klaus Tølbøll. De brænder alle for børnefodbold og det kunne tydeligt mærkes i deres engagerede undervisning.

Bestyrelsen og gruppelederne havde gennem længere tid talt om at det kunne være godt, at HIF trænerne kom på DBU kursus og fik nogle værktøjer til at blive bedre børnefodboldtrænere. Trænerne I HIF er vores vigtigste aktiv i foreningen, det er dem som skal gøre det sjovt at spille fodbold.

Der skal lyde en kæmpe ros til drengene på U8 op til U13 for at tage udfordringen op. De blev hevet ud af deres vanlige træning for at blive kastet ud i nogle ukendte øvelser med en fremmed træner og 20 andre trænere, der stod og observerede deres træning.

De DBU instruktører, der har været her, har været meget imponeret over de 3 hold af kursister. De udtaler, at alle trænere har bidraget til konstruktive og saglige debatter om emner, der vedrører mange aspekter af et godt børnetrænings- og kampmiljø i fodboldklubben. Det er nogle meget engagerede trænere klubben har, og der blev bemærket en særdeles positiv klubånd i Hvidovre IF.

For Hvidovre IF er det også et kæmpe løft af det generelle trænerniveau i år 2019, at vi har 40 DBU uddannede børne- og ungdomstrænere.

Men det stopper ikke her. Planen er et nyt DBU C1 kursus den 2 og 9 november 2019. DBU C2 vil blive den 11 og 18 januar 2020. DBU B1 i marts 2020.

Der er åben for tilmelding nu for C1 & C2 på mail adr. erik2petersen@hotmail.com

Super godt gået af vores HIF trænere, som kommer til stort gavn for vores medlemmer.

Hilsen Erik Petersen